Alle indlæg og emner.

EOS – de nye varianter.

Der var mange beauty – og EOS elskere, der klappede i hænderne, da man så de nye runde udgaver af de buttede pomader. Uha, lyserød og lyseblå MED striber. Waow! 
De er nu kommet ud – som i UD i butikkerne og i diverse lækre webshops. 
Den vejledende pris er 79,- (ligesom de andre varianter) 

I laaaang tid, gik jeg og var en smule utilfreds med EOS faktisk – De var smukke ja, men uhandy’e at have med sig rundt omkring, og så var jeg så pokkers uheldig, at købe en variant, den første gang, der gav mig voldsom kvalme. ( den med jordbær – uff! ) Derefter gad jeg ligesom ikke at købe flere af dem, men heldigvis og ved en tilfældighed, fik jeg prøvet dem alle gennem spashop.dk og blev rigtig glad for især : ‘Medicated Tangerine'(den orange) ‘Lemon drop’ (den gule) og ‘Sweet mint’ (den pastelgrønne) og da jeg begyndte at læse om pomadernes indhold og naturlige balance, jamen, der vandt EOS mig for alvor tilbage. Og så var de yderst gode ved mine læber – og ikke udtørrende, som jeg oplever af f.eks Labellos varianter er. 

Som sagt, er der kommet to nye, fine varianter på markedet, og jeg har gennem den sidste uge, testet dem. Jeg har brugt dem begge flere gange om dagen.
Den lyserøde variant hedder :”EOS visibly soft – coconut milk“. 

Den anden variant hedder :”EOS visibly soft – Vanilla mint“. 
Der er blevet skuet op for de gode ingredienser i de nye skønheder – Heriblandt hylaron, sheasmør, jojobaolie og vitamin C og E. Pomaderne er 99% naturlige! Fri for parabener, og andet skidt. 
“Er de bedre end de andre?” Er jeg blevet spurgt en del gange – De er mere fugtgivende og plejende end de andre JA. De holder også en del længere på læberne. Konsistensen er mere blød, og olie-agtig (på den gode måde) som altså har en længere blødgørende effekt på de kære læber. 


Jeg ER FAN, ja, jeg er så! Og som læbepomade-freak, skal der alligevel lidt til 😉 

De kan købes til en god pris (64,95) på Ren-velværeshop.dk 🙂 


– Mette Milan 

Psssst… Der er gang i en giveaway med disse to lækre varianter på instagram i samarbejde med “Ren-velværeshop.dk” – Kig forbi make_everything_up og deltag. 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *