Alle indlæg og emner.

“Pigepakken” – Genialt koncept.

I dag har været en vaskeægte skoddag for at sige det mildt. I sidste uge lå jeg syg (!!!) med den ondeste mavevirus og i dag starter jeg ugen med at få trukket en stor fed 6+ tand ud ved tandlægen, i morges klokken 7.30. 

Jeg har sovet 3 gange i dag – Været fuldstændig smadret ovenpå den oplevelse, som ikke var særlig rar, trods det, at jeg seriøst har verdens bedste, mest dygtige, rare tandlæge. 

Men da klokken nærmede sig de 16.00 og jeg var klar til at lægge mig i sofaen og sove for fjerde gang og have endnu mere ondt af mig selv, faldt jeg over noget fedt, som lige fik højnet mit humør. “Pigepakken“. 
“Pigepakken” er et lille gennemført firma, som leverer en vaskeægte pigepakke, skræddersyet efter dine behov, et par dage inden din menstruation begynder. Hvor perfekt er det ikke lige? Man kan vælge mellem et utal af bind, trusseindlæg og tamponer, som skal være med forsendelsen, og derudover putter de små overraskelser i, i form af kvalitetschokolade, slik, skønne cremer, neglelak, lækre pomader osv. 
Alle kvinder fortjener sådan en gennemført, hygge-pakke, hver måned! Jeg er blevet abonnement hos dem, og glæder mig til at modtage den første æske. 
Den koster 139,- pr måned og det synes jeg ærligt talt er billigt, for at blive muntret op på månedens værste dage. 
Måske man ovenikøbet kan få sin mand til at sponsorere, hvis man tilgengæld lover ham, et “lidt” bedre humør i de dage, hvor PMS’en er på sit højeste? 😉 
Kig lige forbi : www.pigepakken.dk 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *