Alle indlæg og emner.

Ole Henriksen – Du’ Fabulous!

Jeg har altid været vild med Ole Henriksen. Altså, selve mennesket Ole H. Findes der én mere livsbekræftende, glad, handsome og fabulous end ham? 
I så fald, er jeg ikke stødt på det menneske endnu.
Nå, men når jeg tester produkter, som jeg jo faktisk gør dagligt efterhånden, så kigger jeg ikke på mennesket/menneskerne bag, som sådan. Om mennesket er fantastisk eller ej. 
Intet får lov til at påvirke min mening af produktet jeg tester. Jeg er ligeglad med om producenten er lille eller stor. Jeg tester ud fra, hvad jeg mener, føler og synes om produktet. Bum. 
Det var bare for at få det på bordet, I ved 🙂

Jeg købte “Ultimative Lift Eye Gel roll-on” fra Ole H, fordi jeg havde hørt meget godt om den. Folk sagde, at denne rent faktisk var vild. Som i rigtig vild. 
Den skulle øjeblikkeligt kunne: lindre, berolige og reducere de “dejlige” hævelser, man har under øjnene/i øjenområdet generelt. Derudover skulle den kunne minimere fine linjer og rynker, og opstramme som ind i H…. Jeg har ikke de store problemer med rynker endnu (!!!!) Bevares, fine linjer har jeg da hist og her, men hævede øjne, I Guder, det har jeg godt nok tit efterhånden. 
Træthed og stress, sætter sig med det samme under mine øjne og som urenheder på hagen – Det er trælst, men også fascinerende, at huden kan fortælle én, hvordan man har det, hvis man ikke selv kan.
Anyways, jeg købte denne fætter som roll-on, da jeg ikke er tosset med at putte fingre ned i diverse krukker. Jeg vil have pumpe og roll-on, og det fik jeg. Sidstnævnte altså.

Tuben indeholder 15 ml blå gele med en roll-on kugle i rustfri stål i enden.
Med det samme man ruller den på under og omkring øjnene, har man bare lyst til at fortsætte i hele ansigtet. Det er så afstressende og rart, kølende og lækkert. Ahh…
Bagefter gav jeg mig til at stirre på mine øjenomgivelser i spejlet – Jeg har ved enkelte produkter oplevet, at “miraklerne” skete foran øjnene på mig, sådan bogstaveligt talt. Produkter som : Skyn icelands eyepads – De tryller foran øjnene på mig og giver mig de mest friske øjnenomgivelser, jeg længe har set, og Oskias renaissance mask, som giver mig glød med det samme, samt blød og jævn hud. Det er altså vildt, når man oplever det. 
Ole H – Han kan også trylle. Ret hurtigt endda. Kombinationen af den lille kolde roll-on og hans blå gel, får mine øjenomgivelser til at trække sig sammen, glatter ud og fjerner mine små, trætte hævelser. 
Bagefter svier det på sådan en spøjs måde under øjnene – Ikke sådan ubehageligt, og jeg er ikke en gang sikker på, at “svie” er der rigtige ord, måske “kraftig køling”, men man kan bare mærke, hvordan denne gel arbejder i dybden med huden. 
Den er go’ den her øjengel. Den er rigtig go’. 
Men… Der er et dumt minus.. I hvert fald i mine øjne(omgivelser). 
Den klistrer. 
Man anbefaler godt nok også, at man bruger den om aftenen, men jeg har brug for den om morgenen også, når mine øjne ligner to farlige, hævede dræbersnegle. 
Men smækker man pudder osv ovenpå lige efter, bliver det noget værre noget.
Så jeg starter morgenen som det aller første med: at rulle Ole H på, duppe det lidt ud efterfølgende med pegefingeren, spise morgenmad og alt det der, og så smører jeg en dagcreme i ansigtet (Også under og over øjnene), lader det tørre, og så virker det. Den klistrende fornemmelse forsvinder derved, synes jeg, og make-uppen klumper ikke eller andet længere. 
Jeg ruller ham også på om aftenen – Naturligvis 🙂 

Jeg har brugt denne øjen-gel i halvanden uges tid, og effekten er super god. Mine hævelser popper ikke op, som før.(medmindre det har været en nat, hvor jeg slet ikke har sovet – Så kommer det frem. Ikke en gang et kilo is på øjnene kan afhjælpe det) Denne gel holder det helt klart nede! Jeg er blevet glattere under øjnene, som før har været sådan lidt ujævn med små underlige prikker. Jeg tænker simpelthen, at produktet har gjort den tynde hud under øjnene, stærkere, mere modstandsdygtig og knapt så “gennemsigtig”, som man kan være under øjnene i perioder. Jeg kan sagtens se igennem fingrene med, at denne gel klistrer. Effekten taler nemlig for sig selv. 

Rulle-fætteren kan købes her! Og med 20% rabat oveni hatten, har du næsten ikke råd til at lade være.

God søndag.

– Mette Milan 


    Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *