Alle indlæg og emner.

Mascara-guide.

Jeg beskæftiger mig efterhånden mest med hudprodukter. Cremer, serummer, toner, rens, masker og den slags, men make-up interesserer mig også.

“Problemet” er bare, at jeg kun bruger enkle ting inden for make-up efterhånden. Måske er det alderen, der gør, at øjenskygger, glimmer og blush m.m ikke er så spændende mere? Jeg ved det ikke. Men det er ikke der jeg bruger mine penge. 
Faktisk bruger jeg pt kun tre ting i hverdagen : Pudder, brynmascara og mascara.

Sidstnævnte, er ét af de vigtigste produkter og sjældent et produkt jeg sparer på. 
Jeg har prøvet utallige mascaraer gennem årene. Hold.nu.op. Har slet ikke et cirka tal på, hvor mange.

Sidste år i juni/august stødte jeg så på : “Diorshow blackout” og det sagde DING DING DING! Aldrig har jeg oplevet længere, fyldigere og smukke vipper, end med den. Den er og bliver min absolutte yndlings! Min variant er ikke vandfast, og det kan være et problem for nogen, men jeg har prøvet den vandfaste Dior, og jeg bryder mig ikke rigtigt om konsistensen. Den klumper lettere, synes jeg. 
Så jeg holder mig til den ikke-vandfaste. Til mine almindelige vipper, er denne helt perfekt. Har man i forvejen tykke, lange vipper, bliver denne muligvis for “tung”.
Fruen koster omkring 269,- men kan købes til 209,- på Nicehair ved at trykke her
En anden vidunderlig mascara er : “Le volume de chanel“, som minder mig en del om Diors. Børsterne er dog mindre og af silikone, men effekten bliver nogenlunde den samme. God længde, fylde og smukke bambi-vipper. Den købte jeg på Gran Canaria sidste år, og det er topkvalitet.
Prisen på denne stilede dame ligger på : 375,- men kan købes til 269,- på billigparfume ved at trykke her. 
En god og billig hverdagsmascara, når vipperne skal være holdbare, og ikke for voldsomme, er : “Excess volume” fra Maxfactor. Den giver flotte adskilte vipper, volume og holder dagen lang uden smulderi. Den holder til træning, i regn osv. Den har faktisk to ender/to mascaraer i sig. En almindelig mascara-del, som netop skaber denne her volume og en “lak-mascara”, som forsegler vipperne og giver dem et knaldsort lag. Den sidder fast! Så ved I det. Og den er svær at få af med make-up fjerneren, men jeg er stadig rigtig glad for den. Børstehovedet er ikke så stort, og den er svær at få ind ved øjenkrogen ved de små vipper. Det er selvfølgelig trælst, men det er også derfor jeg udelukkende bruger den til hverdag, hvor vipperne, som sagt, bare skal have lidt farve og fylde. Man skal lige vænne sig til den – Give den chancen – for den er mega stor i hånden, når man er vant til almindelig mascara-størrelse 🙂
Prisen er så skøn og ligger på : 149,- men er ofte på tilbud til 129,-
En nyligt funden, mascara, også skøn til hverdag, er “Kanebo sansai 38c mascara (volume)” – Den har et helt perfekt børstehoved, som buer og er tyndt. Derved får man ALLE små vipper med, både inde ved øjet og yderst, uden at den klatter. Den skaber smukt adskilte vipper, fylde, men ikke så meget længde. Men den bruger jeg rigtig meget lige nu.
Prisen på denne fætter ligger på : 225,- Den kan købes forskellige steder på nettet. 
Når jeg påfører mascara, plejer jeg at blinke med øjet samtidig. Altså jeg “blinker ned i børsten”, og oplever, at det er langt mere effektivt i forhold til at adskille vipperne. Nogle gange lader jeg det første lag tørre, og påfører mascara én gang til. Det skaber et meget fyldigt look. 
Jeg kan også virkelig anbefale “Revitalash” fra spashop.dk, som er en øjenvippeserum, som efter en god måneds brug, giver laaaange vipper. Det er ved at være tid til sådan en kur igen for mig – Mine vipper har holdt sig lange i et års tid nu, pga den fantastiske serum (Jeg har skrevet et indlæg om den tidligere her på bloggen) men trænger til endnu en omgang. 
Lidt øjenvippe-råd fra mig.
Kan du anbefale en god mascara, der både skaber længde OG volume?
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *