Alle indlæg og emner.

Tromborg og Jane Iredale.

Da jeg opdagede “Tromborg” pudderen i Billund lufthavn for et år siden, troede jeg det var løgn! Aldrig havde jeg prøvet en pudder så absolut og aldeles vidunderlig, let at påføre og som lagde sig så smukt på huden. Glimmeret, som befandt sig i pudderen gjorde mig, den gang bekymret, men det var inden jeg fik den prøvet på huden. Man kan ikke “se” glimmeret, på den måde, som man tror. Glimmeret lægger sig, som en smuk og glødende, meget diskret, “highlighter” i ansigtet. Uden at se forkert og diskokugle-agtig ud på nogen som helst måde. Synes jeg.

Den er bare fantastisk – I hvert fald for og på min hud.
Jeg havde inden da haft gang i Nilens jord, youngblood og BareMinerals. Youngblood kunne min hud slet ikke med, og den lagde sig bare i klatter på huden, men Bareminerals klarede sig ganske fint. Altså, ind til Frøken Tromborg kom på banen 😉 
I sidste uge, flyttede der så en anden dame hjem til mig. Jane Iredale.
Hun har faktisk været i min “beauty-kikkert” i et godt stykke tid, men jeg er også en lille smule tryghedsnarkoman, når vi kommer til pudder. Ja, det skulle man ikke tro, nu hvor jeg prøver nye produkter så tit, men en pudder, den skal altså bare passe, matche hudfarven og være nem at påføre. Det er Tromborg i aller højeste grad.
Jeg var spændt på at se, om “Jane Iredale – Amazing Base loose mineral powder” kunne prale med det samme.

Jeg valgte farven: Naturel, som er en kold tone, der passer til den lyse/mediumfarvede hud med en kold undertone.
Jeg havde prøvet denne farve i deres faste pudder, som jeg havde fået en prøve på tidligere, og den passede godt til min hud, så det tænkte jeg også gjaldt den løse mineralpudder. Og jeg må sige, at farven rammer spot-on. Heldigvis. Der findes ikke meget værre beauty-krise end en for mørk eller lys pudder. Det er næsten kunst, når man endelig rammer ens huds farve. Også derfor, at jeg helst holder mig til én pudder, når jeg ved, at den passer mig og min hud.

Pudderen indeholder iøvrigt solfaktor 20 og UVA og UVB beskyttelse. Det er noget, der kan bruges hele året rundt.
Ved første påføring tænkte jeg :”Den er godt nok flot-dækkende, men også meget mat
Jeg er jo vant til denne meget glødende pudder, men allerede efter et par gange mere med Iredale, kunne jeg også se fordelen i at bruge en mere matterende pudder. Jeg har tendens til en meget skinnende t-zone, og plejer af og til at duppe ovenpå Tromborg pudderen med en matterende, transparent pudder fra “Jurlique”.
Det behøver jeg ikke med Jane Iredale.

Jeg har dagligt vekslet mellem de to puddere herhjemme de sidste uger, og jeg synes faktisk det er svært helt at vurdere, hvilken én jeg synes er absolut bedst. For jeg er faktisk ganske tilfreds med dem begge, som tingene ser ud lige nu.
Tromborg : Når jeg vil have glød, lidt highlighting, og liv og jævnhed til huden. Perfekt til hverdag og fest.
Iredale: Når t-zonen er træls, når huden skal dækkes pænt, jævnt og mat. Bedst til hverdag.

Hvis vi skal kigge sådan lidt praktisk på det, så er der visse fordele ved Jane Iredale i forhold til Tromborg.
Er man ikke typen, der bruger pudder til daglig, men bare en gang imellem og lader pudderen ligge uden at blive brugt i skuffen i perioder, så er Iredale måske lige dig. Dens holdbarhed er ; 24 måneder, hvor Tromborgs er 6 måneder.
Jeg bruger dog stadig make-up, som jeg købte i 2005 (En gammel øjenskygge fra The Body Shop og én fra GOSH blandt andet) og så længe konsistensen ser nogenlunde ud, og ikke dufter af død gnu, så vil jeg vove at påstå, at det ikke er farligt at anvende. Til gengæld er jeg mere “hysterisk” når vi kommer til cremer og mascara.

Jane Iredale indeholder 10,5 gram pudder. Tromborg 8 gram. Det lyder måske ikke af meget, men det svarer måske til en måned mere i brug med Jane Iredale i forhold til Tromborg.

Prisen på Tromborg ligger på : 340,- og Jane Iredale 350,-
Der er ofte tilbud på Tromborg på “webapoteket.dk” her og på Jane Iredale på “Lookfantastic” eller “med24.dk” her.

Ja, som sagt : Jeg er glad for dem begge – Tromborg ved jeg, altid, vil være en fast del af mit beautystash. Den vil jeg købe igen og igen. Det siger vel også en del. Den er og bliver perfekt på min hud.
Jane Iredale, jamen, den vil jeg bruge til hverdag og tror den er ekstra perfekt til sommertiden især. Om jeg køber en mere af dem, når denne er tom, det kan jeg på nuværende tidspunkt ikke udelukke.

– Mette Milan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *