Alle indlæg og emner.

Oktober måneds “Pigepakke”.

Som sagt : Jeg får mange pakker ind ad døren i løbet af sådan en måned, men ingen slår den vanvittige hyggefølelse jeg får, når “Pigepakken” rammer mit dørtrin.
Jeg har skrevet om “Pigepakken her og her, hvis du vil opdateres lidt.

Denne måneds pakke, var ligeså skøn, som den første måned.
Den indeholdt: Den nye EOS pomade med kokosmælk, og som iøvrigt, er én af mine EOS favoritter. “Derma rensegel” var også med. En gel, jeg ikke har prøvet før, og som jeg glæder mig til at prøve i aften.
Der var fine prøver med fra hhv : “Jorg Obé” (facescrub) og en hårmaske fra “John Masters” med Rose & abricot.
Der var de populære “Blax” elastikker også. De er populære, da de skåner håret i stedet for at rive i det/knække det, som en traditionel hårelastik kan gøre. De sidder også perfekt i håret. Tilpas stramt.
To slags te og en omgang kakao, var også at finde i denne måneds pakke : Pukka “Licorice & cinnamon” og T Town “Blue mountain“.
Kakaoen er fra Clipper “Organic instant hot chocolate” som kan blandes op i vand eller mælk. De små skumfiduser “chamellows” fra Haribo, der var med, er jo netop perfekte til at putte i kakaoen, i muffins eller andet lækkert, man kan bage og lave her i oktober måned. Rigtig efterårsstemning 🙂
Sidst, men ikke mindst, lå den danske all-time favorit også i æsken : Marcipanbrød fra Anton Berg.

Helt ærligt, hvordan kan man andet end at være glad og føle sig forkælet med sådan en pakke?

Alle kvinder fortjener dét her. Det koster 139,- i måneden, du logger ind og sammensætter selv din pigepakke med bind, tamponer eller trusseindlæg samt hvilken dato, du ønsker din pakke i forhold til din cyklus. Det er nemt. Kig forbi Pigepakken.dk lige her. 

– Mette Milan


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *