Alle indlæg og emner.

Trines Wardrobe : face scrub.

Apropos parabener, parfumer og den tidligere snak her på bloggen, købte jeg en ny face scrub i dag UDEN parabener og parfumer og fra et nyt (for mig) mærke. En face scrub fra “Trines Wardrobe” – Et dansk produkt. Det varmer altid mit hjerte, når jeg bruger danske produkter og de bare er gode – Ligesom Zarkoparfumen, som jeg snart skriver lidt om.

Nå, men jeg er faktisk ret så kritisk, når vi kommer til face scrubs. Jeg har ofte oplevet ret tamme scrubs, som jeg bogstaveligttalt ikke kan mærke på huden, hverken før eller efter brug. Selvom exfoliering og scrub af huden er omdiskuteret, så har jeg en hud, som har brug for en gang blid scrub 1-2 gange i ugen. Jeg kan se det på hudens struktur, glans, og glød, når den mangler en gang exfoliering. Jeg bruger “Oskia Micro exfoliating balm“, som jeg KNUS-elsker og nok vil elske resten af mit liv. Jeg har aldrig før oplevet sådan en effekt før. 
Så da jeg lige smurte “Trines Wardrobe face scrub” på håndryggen i Matas i dag, og mærkede huden på hånden efterfølgende, blev jeg helt stiv. Altså, af overraskelse. Jeg gik sådan helt i stå faktisk. Kunne det virkelig passe, at der fandtes atter en scrub derude, som jeg rent faktisk, udover Oskia, kunne elske? 
Her til aften, er den blevet testet i ansigtet også. Konsistensen er SÅ lækker! Den skrubber så fantastisk dejligt og blidt, og så samtidig groft, som jeg kan lide det, med bitte små pulveriserede abrikoskerner. Og dem er der tilpas mange af. 
Scrubben indeholder også arganolie, som gør huden silkeblød bagefter. Det er altså et godt køb og en skøn hverdagsscrub. 
Den koster 139,-  i Matas for 75 ml og det er jo en skøn pris, også til de på SU 🙂
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *