Alle indlæg og emner.

Neglelakfjerner der VIRKER!

En sød og sjov ven, skrev en sms til mig forleden weekend: “Mette, Hjælp! Jeg skal bruge en neglelakfjerner, der kan fjerne lakken på en Ferrari.” eller skrev hun Porsche, det kan jeg ikke lige huske, men anyways, jeg blev faktisk lidt besat af tanken om at finde en rigtig god neglelakfjerner, for er der noget jeg selv hader, er det at fjerne neglelak – Nej helvede, hvor tager det lang og unødvendig tid i mit liv… Zzzz!

På instagram, bliver der snakket en del om “Cien” fra Lidl. En stor blå fætter til en flad 20’er, og det var faktisk meningen, at jeg ville køre til Tyskland efter sådan en palle til os begge, men jeg kom aldrig så langt.
Legen stoppede faktisk en lidt trist lørdag eftermiddag i Kvickly, hvor jeg ret tilfældigt smed en neglelakfjerner op i vognen til bananflødebollerne og de røde pølser (var selv løbet tør. Altså for neglelakfjerner!) og den skulle ligesom bare lige bruges, som “stand-in” ind til “Cien” blev købt.

Jeg tog hjem, fandt en neglelak frem, ville tage den gamle lak af først med denne her nye, sådan lidt fancy’e, neglelakfjerner og var forberedt på at sidde der i hulens mange minutter, for at få skrabt det pjat af.
Jeg havde faktisk en meget hårdfør, meget lækker lak på iøvrigt. CND Vinylux, for at det ikke skal være løgn. Og med den holdbarhed, den lak har, var jeg virkelig overbevist om, at det ville tage mig en krig at fjerne.

Derfor var det også en kæmpe overraskelse, da det tog 2-3 sekunder per finger med den nye fjerner. Nemlig med “Express Remover” fra Maybelline i sådan en “dip-in” model, hvor du stikker fingeren/neglen ned i et hul, i en sort svamp, drejer rundt et par gange, tager fingeren op og ser en ren (!!!) negl, klar til at få en ny gang lak på.
Jeg tror, at jeg sad og kiggede på den første negl der, 10 gange. Hvordan…? Hvad….? HVORFOR har jeg først prøvet den fætter nu?! 
Jeg tror endda også, at jeg fik sagt: Waow, et par gange for mig selv.
Ja, fingerspiderne er en smule tørre bagefter, for den indeholder acetone, men når lakken var tørret godt, så smurte jeg en god gang håndcreme på fra “Cowshed”, lidt negleolie og så var de fingerspidser som nye.

Det er, nu, INGEN sag at tage neglelak af, på, af, på – Det er jo en sand befrielse – Ligesom, da jeg opdagede tørshampooen fra Batiste (Som jeg har skrevet om lige her) – Livet bliver bare lige lidt lettere, lidt mere befriende, lidt sjovere!

Neglelakfjerneren kostede 69.95,- i Kvickly. Det lyder måske umiddelbart lidt pebret, men effekten, den er, for mig, det dobbelte værd.
Desuden, kan man være heldig at få den i tilbud fra tid til anden 🙂 Tilbud er jo altid godt!

– Mette Milan

Med denne gode neglelakfjerner….. 

Er der mere tid til det her…. Det sjove 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *