Alle indlæg og emner.

Zarkoperfume.

Da jeg forelskede mig hovedkulds i “Juliette has a gun – Not a perfume” (som jeg tidligere har lavet et indlæg om her på bloggen) fra Wegabeauty.dk, vidste jeg med det samme, at det ikke var sidste gang, at jeg bare måtte teste en molekyleparfume. Jeg synes simpelthen, at det er vanvittigt imponerende og fascinerende,at man kan lave parfumer på den måde.

Jeg testede derfor også : “Escentric Molekule 01″, men den var altså ikke helt så stort et hit lige for mig, som “Juliette has a gun” fra Romano Ricci. Den duftede for træ-agtig og lidt for speciel på mig, så den endte jeg med at give væk til en sød kvinde, som elsker duften og hvor duften er som designet til hende, hvilket jo er fantastisk. 

Nu har jeg så langt om længe fået investeret i en Zarko parfume – “Molécule •234•38•” og den har jeg testet gennem de sidste uger. 
Zarkoperfume
Jeg elsker det virkeligt, når jeg kan købe et produkt, lavet af danske hænder, gennemtænkt af danske hoveder, og at produktet er velskabt, godt, smukt og lækkert. Der er bare en kæmpe stolthed indeni mig og et håb om, at produktet lige rammer plet, når der står “Made in Denmark” bagpå. For jeg vil så gerne støtte det og elske det! 
“Zarkoperfume” er udviklet af danskeren: Zarko Ahlmann Pavlov. Han har brugt seks lange og vigtige år på at finde den helt rigtige skandinaviske, unikke duft med den rette balance af molekyler. Disse molekyle-duftnoter påvirkes konstant af varme, kulde, og det miljø man befinder sig i. Derfor dufter denne unikke parfume, forskelligt fra person til person. 
Og jeg håbede selvfølgelig også, at den ville have den helt rigtige duft på mig….
Det havde den heldigvis!
Duften
Faktisk er duften så lækker, at jeg ikke kan vælge favoritten længere. Jeg elsker “Molécule •234•38•” og jeg elsker “Juliette has a gun – Not a perfume“. De to molekyleparfumer læner sig tæt op ad hinanden i min næse. Den er sprød, frisk, lidt sødlig, og i virkeligheden svær at beskrive, da den ændrer sig gennem dagen. Nogle dage blander jeg dem på huden, hvilken er en sand og lækker eksplosion af sanseintryk. 
Andre dage holder jeg mig til én af dem. Men faktum er, at siden disse ‘molekyler’ er kommet ind i mit liv, har miss “Emporio Armani” stået på hylden og samlet støv. Hvad sker der for det? Jeg er vild med min Armani, men til hverdag, der er Zarko og Juliette altså mine aller bedste venner – og duftene bliver komplimenteret i ét væk hver dag. 
Derudover elsker jeg Zarko parfumens elegante, simple look. Den udstråler elegance og stil – Den skaber ro og balance i mine øjne. Emballagen passer perfekt til netop dét, som parfumen repræsenterer. 
Zarkoperfume har lavet fire andre parfumevarianter også, og dem MÅ jeg simpelthen bare prøve. Jeg er slet ikke færdig med Zarkoperfume. Det er helt sikkert 🙂 
Den næste Zarko parfume jeg har i kikkerten lige nu, er : “Pink Molecule 090•09” – Den ser så skøn ud og lyder alt for lækker!

Zarkos “Molécule •234•38•” kan købes til 599,- her 

Hvilken parfume bruger du? 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *