Alle indlæg og emner.

CND Vinylux Weekly top coat.

Jeg har ikke altid brudt mig og neglelak (Chok chok chok!

Faktisk, så har jeg hadet det. Virkelig hadet det. 

Det var altid så besværligt at lægge ordentligt og flot, synes jeg. Jeg endte altid med at sidde fast i et eller andet med neglene, før de var tørre. Det blev grimt efter en dag, fordi lakken røg af. Jeg pillede yderligere i det. Det tog tid at få helt af igen osv osv. 
Så i mange år, har mine negle fået lov til at være helt “au naturel” – Faktisk forærede jeg samtlige lakker væk på et tidspunkt, for jeg brugte dem alligevel aldrig. Jeg købte dem bare “for sjov“, fordi de var flotte udenpå, men lignede en børnehave, når de kom ned på mine negle. 
Men så kom interessen stille snigende igen… 
Efter mit bryllup, hvor jeg havde haft flotte lange negle på, begyndte jeg at se anderledes på det for hold da op, hvor følte jeg mig flot og feminin med de smukke, lange, lakerede negle. Jeg havde selv valgt lakken hos negledamen, der skulle ovenpå mine falske negle, og jeg husker tydeligt farven og navnet “Romantique” fra CND, som for nyligt blev erhvervet hjem til mig igen fra www.beautypower.dk og gav mig en masse dejlige minder tilbage <3 

Men inden da, var jeg, som sagt, begyndt at “forelske” mig lidt i dét med neglelak igen. Jeg øvede mig, blev bedre, accepterede, at det oftest kun holdt i 2 dage og så skulle det fjernes og nyt på igen. 
Det var okay. Det var det. “Essie” gjorde det af og til rigtig godt. “Maybellines forever strong – Super stay” var også gode. Så har jeg oplevet lakker, der holdt en halv dag også. Sådan er det. 
Men for et par uger siden købte jeg “Vinylux Weekly top coat” og CND “Romantique” lakken hos beautypower lige her og siden da, er mit syn på neglelak blevet forandret. Måske endda forevigt. For der findes faktisk en mere holdbar lak-løsning derude. 
Jeg ved det, for jeg har selv været vidne til det, de sidste uger.

Vinylux weekly top coat: 
Er en gennemsigtig, lidt klistret, overlak, som smøres ovenpå den neglelak man har valgt. Det anbefales, at man bruger “CND vinylux neglelak” under, ellers kan man ikke regne med den lange holdbarhed, (på en uge +) glans og ridsefri-overflade. 
Top coaten har været anvendt to gange nu. Og aldrig har lakken holdt så længe og flot. Første gang prøvede jeg med CND lakken “Romantique” under. Selve neglelakken, skulle have små 4 lag, før den dækkede flot. Men så sad den også lige i skabet.
Da jeg tog den af, var den bogstaveligt talt så flot, som var den lige blevet lagt. Og det var efter 4,5 dag. Neglene skinnede og havde ingen ridser på sig. Lakken kunne snildt have siddet på 4 dage endnu. 
Efter den, prøvede jeg også med en almindelig lak fra Maybelline. “Forever strong“, som også er en god holdbar lak til prisen. Den fik også en gang Vinylux topcoat ovenpå sig. 
På nær en smule mere mathed i forhold til “romantique” lakken + Top coat, så var der ingen slid eller betydelige ridser heller. Det er ganske imponerende. 
Selvfølgelig kan jeg mærke og se forskel på, om jeg har CND neglak under CND top coaten, det kunne jeg, især i forhold til glans og ridser, men stadig, slidtmæssigt, kunne jeg ikke se forskel og det betyder noget for mig i det lange løb. 
Desuden tørrer denne topcoat som ind… Det er fantastisk. I ved godt, at sådan en almindelig neglelak, den er blød/klistret i flere timer efter påførsel. Ikke længere.

Vinylux weekly top coat” koster 125,- og kan købes her. 

Jeg har øjnene på tre andre lakker fra CND på beautypower.dk. 
Den her, denne her og den her 🙂 Hvad synes I?

Hvis I vil have gode råd fra rigtige, meget dygtige, negle-entusiaster –  Kreative, tålmodige kvinder, så kan jeg anbefale jer at kigge forbi disse tre negle- og skønhedsblogs:

www.rijah.dk

www.krummerand.blogspot.dk

www.blogaboutmia.dk


– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *