Alle indlæg og emner.

EOS “Rachel Roy” collection.

Jeg startede ud med at købe blandt andre EOS “strawberry” for nogle år tilbage…. Adr! Den var bare ikke mig. (læs her hvorfor) Men jeg kom heldigvis ind i kampen igen, og fik mulighed for at prøve dem alle fra spashop.dk  og fandt nogle sande favoritter. Især “Medicated Tangerine“, “Lemon drop” og de to nye EOS varianter med kokos og mint/vanilje, er jeg glad for! 
Jeg kan også rigtig godt lide, at pomaderne er 100 % naturlige, og lavet med 95% økologiske ingredienser. Det gør pomaderne børnevenlige også, og det synes jeg er et godt koncept. 
Så når der kommer nye EOS-varianter på markedet, bliver jeg sådan lidt “Mette 7 år gammel” – Jeg må prøve dem. Jeg skal prøve dem. Jeg ved ikke helt hvorfor, men det skal jeg bare. 

Rachel Roy“, en kvinde jeg aldrig havde hørt om før, men som åbenbart er en stor amerikansk modedesigner, har været med til at designe tre nye varianter for EOS (Faktisk 4 varianter, men har kun haft fingrene læberne i de tre af dem) 
Varianterne hedder hhv: “Aloha Hawaii” med jordbær og kiwi, “Indian summer” med appelsin (Orange blossom) og “St. Barth’s sunrise” med pink grapefrugt. De ligner de andre EOS, men har bare et par “vinger” ovenpå sig. 

Elsker jeg dem? Nope.

Af den simple årsag, at duftene er så stærke! Den eneste jeg sådan kan klare duften og smagen af, er grapefrugten. Den dufter af grape (sjovt nok) og jeg kan godt lide grapefrugt og duft “in real life“.
Jeg har foræret niecen den med jordbær/kiwi, da den bragte dårlige minder med sig. Duften og smagen minder nemlig om “strawberry’en”. 

Og den med appelsin – Den ligger i min nomess-box og pynter.

Øv!

– Mette Milan Kollektionen kan købes på www.billigvoks.dk til 178,- Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *