Alle indlæg og emner.

NYHED: Volcantic exfoliator fra Bioeffect.

Uhh, prøv lige at spørg mig, om det kriblede i mine fingre og hud, da Bioeffects nyhed “Volcanic exfoliator” landede på mit bord torsdag eftermiddag!? Jeg var helt oppe og køre i flere timer efterfølgende. Bioeffect exfoliering? Kunne det blive meget bedre?

Jeg er kæmpe fan af Bioeffects “EGF serum” og “30 day treatment“, som jeg prøvede gennem fantastiske Spashop.dk (Kuren og serummen kan iøvrigt købes her, hvis I skulle have lyst til at prøve samme lækre omgang) 
De to, reddede min hud fra gamle ar, røde mærker, ødelagt og trist hud og jeg er Bioeffect og Spashop, evig taknemmelig. 
Trods min taknemmelighed, for forskellige produkter, forholder jeg mig altid kritisk, som en start, når jeg tester produkter – Også selvom, at det er fra et mærke, jeg elsker. For det kan godt være at producenten har ramt plet med en creme f.eks, men det er ikke nødvendigvis en garanti for, at deres serum vil være ligeså god til mig og min hud. 

Volcanic Exfoliator:
Det første jeg betragter og undersøger, når et produkt kommer ind af døren, er emballagen. Naturligvis. 
Emballagen har det nemlig med at sladre på mange måder, skal jeg fortælle jer. Det lyder overfladisk, men det passer i 90% af alle de tilfælde, jeg har oplevet de senere år. En robust, gennemført, stilrent emballage, vidner oftest om kvalitet inden i også. 
Oskias emballager er lavet af tykt og lækkert glas, eller gode tuber med faste låg, fasthed. Tyngde. Det samme gælder Ole Henriksen, Rudolph care, Embryolisse, Sensai, Bioeffect, Codage m.fl. Jeg siger IKKE, at emballagen ER det ENESTE der vidner om, produktet er godt eller skidt. Jeg siger, at emballagen kan give os forbrugere et hint om, hvad vi skal igang med at smække på huden, oplever jeg (åh åh – kommer der mon diskussioner nu?:-) 
Bioeffects “Volcanic exfoliator” kommer i kvalitetsindpakning. Låget sidder godt fast (Knækker ikke af første gang man åbner, som jeg har oplevet en del gange før, blandt andet ved Plaisirs scrub) Det er stilrent, robust, lækkert. Bum!
Jeg trykker forsigtigt noget af massen ud på håndryggen og siger rent faktisk, højt :”Waow!” – Små bitte glinsende, brune og sorte smukke stykker lava, kommer med ud i den ellers gennemsigtige masse. Da jeg rører ved massen og smører den ud på håndryggen, tænker jeg: “Uuuh, det klistrer godt nok.” Og den, lidt undrende tanke, afløses af “Wow!“, da jeg skyller massen af håndryggen igen, efter at have masseret i cirkulære bevægelser i 2-3 minutter. Massen forvandler sig til den lækreste mælke-agtige konsistens på huden, og forsvinder så let som ingen ting, med vandets stråle, og efterlader huden silkeblød og ikke det mindste klistret. Fascinerende. Fascinerende. 
Jeg kan godt lide ikke at føle, at man har denne her “film” i ansigtet efter exfoliering eller rens, for den sags skyld.
Face scrubben fra “Trines Wardrobe”, som jeg skrev om forleden dag, er nemlig vild lækker i grovhed og konsistens, MEN argan-olien, som er i den fine scrub, lægger sig som en film i fjæset på mig bagefter, og det er jeg blevet lidt ked af, da min hud er olieret nok i forvejen. 
Derfor var jeg henrykt, da det viste sig, at “Volcanic exfoliator” gled af ansigtet, så let som ingenting. 

Volcanic exfoliator – Nu i ansigtet :
Jeg påførte en mængde på størrelse med en 20’er i håndfladerne, gned hænderne mod hinanden og begyndte at påføre exfolieringen i blide, cirkulære bevægelser på kinderne, panden, hagen, på næsen og i de små folder og kanter et ansigt ellers har. I 2-3 minutter masserede jeg ansigtet med exfolieringen. Produktet har, ligesom mærkets øvrige produkter, ingen duft. Jeg kan, som oftest, godt lide dufte i produkter. Nogle gange, ville jeg dog også ønske, at produktet ingen duft havde. En ansigtsscrub uden duft, er fint med mig. En ansigtcreme uden duft = lidt kedelig (synes jeg)  En lækker creme, må gerne have en mild, lækker duft også.
Jeg lagde også mærke til, at produktet ikke er voldsomt groft. Den er heller ikke helt “tam”, som Sasés exfoliering f.eks, men sådan en god og behagelig mellemting. 
Jeg lod exfolieringen sidde på ansigtet 2 minutter yderligere, som en maske, uden at røre i det, og derefter skyllede jeg det af.

Resultat:
HOLY COW! 
Min hud er blød og lækker, som jeg elsker og forventer det, efter en god exfoliering. Jeg smurte 3 dråber Bioeffect EGF serum på efterfølgende og min hud er som, ja, som blød, blød babyhud. Glød, røde kinder og glat hud. Det har jeg fået.

Det er absolut en lækker og effektiv exfoliering – Og som Ragga Gudmundsdottir, der distribuerer Bioeffect i Danmark, kalder det : “Dermaroller på tube“. 
Jeg er helt enig på det punkt.

Hvad “Volcanic Exfoliator” kommer til at koste, ved jeg faktisk ikke, men et gæt, sådan lidt ud i det blå, er mellem 300-400 kroner for 60 ml ren islandsk luksus. 

Du kan læse mere om “Volcanic exfoliatorher

– Mette Milan 
Bioeffect EGF serum, 5 ml & 3 ml. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *