Alle indlæg og emner.

Husk neglene.

Det er ikke kun huden, som man skal passe på. Også neglene har brug for pleje og beskyttelse. 

Der findes en del gode muligheder inden for negleverdenen efterhånden. Jeg kender til 4 gode produkter,som jeg selv har prøvet og som jeg tænker, at man bør investere i, hvis man vil have lange, stærke og naturlige negle og ikke mindst: sunde neglebånd.

1) Dior creme abricot: den absolut største og bedste førstehjælp, når vi kommer til negle og neglebånd. En velduftende, ferskenfarvet masse, lidt klistret, i en fin hvid bøtte, som man smører på neglebånd og negle i 5 minutter, 30 minutter, 2 timer – alt afhængig af, hvor meget tid man har. Det bør tørres af igen nemlig, fordi det netop klistrer. 
Du vil kunne se resultat første gang du bruger produktet. Jeg har iøvrigt skrevet om “Dior creme abricot” her
Dette produkt kan også bruges til læberne og andre tørre steder på kroppen. I love it!

2) Imedeen hair & nails – Tilskud til hår og negle: 
Da jeg havde taget disse i tre uger, kom effekten for alvor. Mit hår blev mere modstanddygtig, jeg fældede slet ikke, som jeg plejede og mit hår blev bare stærkere endda tiltrods for flere omgange med projekt “lyst hår“, som har taget hårdt på mit hår. Pillerne indeholder de nødvendige næringstoffer for, at negle og hår kan vokse og vedligeholdes. Silica, biotin, zink og b-vitamin, er blandt de gode og rige næringstoffer og har din krop mangel på netop disse, vil du se en kæmpe effekt og vil du opleve rigtig god vedligeholdelse af negle og hår. Jeg oplevede især effekt af, at mine negle nærmest ikke kunne tæmmes i lang tid. De voksede og voksede. 
Imedeen hair & nails kan købes lige her til 245,- og der er til 2 måneder. 

3) Negleolie – Solaroil fra CND:
Det er faktisk nogle år siden, at jeg stødte på denne skønne negle og neglebåndsolie. Jeg fik en lille variant foræret, da jeg var inde og få lavet en pedicure den gang. Jeg brugte den op. Hver en dråbe, og har så fået købt en ny her for nyligt hos www.Beautypower.dk.
Denne negleolie lægger sig ikke bare på overfladen af neglene og neglebåndene og fugter lidt, nix, den trænger helt ned i selve neglen og neglebånd og giver masser af pleje, næring og fugt, og gør neglen mere modstandsdygtig og stærk. 
Denne olie fedter ikke, som Dior Creme abricot, og kan derfor bruges lidt mere i løbet af dagen. Denne lille størrelse er let at have med i tasken. 
Og den dufter herligt, som marcipan 🙂 Den koster 39,- for 3,7 ml og er DRØJ i brug. Den kan købes her og i forskellige størrelser. 

4) Herome Nail perfection:
Når neglen så har en lækker længde, og gerne må forblive stærk og god, så kan jeg anbefale Heromes neglehærder. Jeg bruger det ikke så ofte længere, da mine negle er blevet så stærke og naturlige som muligt, men da jeg var i gang med at opbygge mine negle, efter en periode, hvor mine negle var blevet lidt skøre af, at have haft acrylnegle på, var denne en kæmpe hjælp. 
Man bruger den i 14 dage af gangen, og smører et tyndt lag på en gang om dagen i to dage, tager det hele af den tredje dag med en acetonefri neglelakfjerner, og begynder forfra. Det er enkelt, let og meget effektivt. Lakken er gennemsigtig. 
Herome lakken kan købes her til 110,- og der er til mange mange gange. 

Derudover har jeg lige et par gængse råd til neglepleje generelt: Acetone – Det er vanvittigt effektivt og jeg bruger det selv lige for tiden, MEN det udtørrer og ødelægger også neglen, hvis man bruger det for meget. Jeg bruger det ca. en gang i ugen og det er okay for mine negle ind til videre, men også kun hvis jeg husker at pleje efter med olie og creme. Man kan købe acetonefrie neglelakfjernere, hvilket er en god ide, i den periode man har fokus på sunde negle. 
Håndcreme er også et absolut must, både for hænder, negle og neglebånd. Gerne flere gange om dagen. Jeg elsker min “Cowshed cowpat” håndcreme og “Oskia rennaisance handcream” – De er begge guf og luksus for hud og negle.

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *