Alle indlæg og emner.

Produkter til din hudtype.

Jeg har udsat min hud for lidt af hvert de sidste år. Maaaange forskellige produkter. Nogle gode, nogle dårlige,  nogle rigtig dårlige, nogle fantastiske og nogle vanvittig effektive!
Jeg har gjort det af kærlighed til min hud, af nysgerrighed, som test og forsøg, af oprigtig interesse, både for mig selv, men også i forhold til at kunne hjælpe, guide og vejlede andre med mine erfaringer, som bliver bedre og større for hver dag, der går. 

Jeg vil her give nogle forslag til produkter, man kan bruge til den hudtype man har. Det er kun et lille udsnit af cremer, (der findes jo en billion) jeg kender til, men måske vil det kunne hjælpe nogle til en  opstart i at finde sig en god creme. 

Olieret/kombineret hud: (min hudtype det meste af året)
Man skal ofte grave lidt dybere, hvis og når, man har tendens til den kombinerede og urene hudtype. Hvad ligger der bag? At man ikke er så god til at få renset og plejet sin hud? At man har hormonelle problemer? (Evt har PCOS) At man er stresset? Eller noget helt andet. Ofte indebærer det, at man må en tur forbi ens læge og/eller hudlæge, da uren hud kan være en psykisk og fysisk plage, som kan være svært at få bugt med! 
Beauté Pacifique super 3 booster – Det var min første effektive creme, som jeg brugte om aftenen og dag og aften på mine make-up frie dage. Den er unik til den urene hudtype. Den er spækket med A-vitamin (det mest effektive i forebyggelsen mod rynker), og er med til at nedsætte hudens fedtstof, forebygger i kampen mod uren hud og som reparerer gamle hudskader, og forstærker hudens tykkelse og struktur. 
LING Renew & Clear” er en lotion der indeholder glycolsyre fra ananas, citron, grapefrugt og passionsfrugt. Denne lotion er super god mod olieret/kombineret/akne hud, da den går ind og exfolierer med de syrebaserede ingredienser, mindsker ophobningen af olien i huden, reducerer tilstopningen af porer og udjævner hudens tone. 
Sukí bio-active purifying face serum” er jo så ikke en creme, men et serum, som er 100 % økologisk, og samtidig effektiv til den urene, olierede hudtype. Den er oliefri, og indeholder naturlige syrer fra “white willow”, “løvetand” og “echinacea”, som reducerer tilstoppede porer, hjælper på olienbalancen, reducerer porernes størrelse og virker samtidig antibakteriel. 
Dertil findes også en creme : “Sukí balancing day lotion“, som minder om serummet, med samme virksomme ingredienser, der beroliger huden, virker anti-inflammatorisk, balancerer talgproduktionen, reducerer urenheder, og som indeholder både retinol og salicylsyre.

Tør hud: 
Her er en creme god, men jeg anbefaler ofte en god serum under også, for ekstra fugt. Jeg kan anbefale jer at kigge på serien fra “Codage”, som har lavet serummer designet til alle hudtyper! 
Hyaluronayre er et af de ingredienser, du skal gå efter, når du søger intensiv fugt. Hyaluronsyre er det ingrediens, der binder vandet i vævet og sørger for intens fugt. Squalane, er også en god ingrediens at gå efter. Squalane er udvundet af oliven og fugter huden i dybden. Squalen er derudover et naturligt stof, der findes i vores hud, og fungerer som hudens egen naturlige fugtighedscreme og beskytter.
Beaute Pacifique har lavet serummet “submersive serum paradoxe“, som indeholder squalane, vitamin-E og vindruekerne ekstrakt. Dette serum er skønt, hvis man netop søger et produkt, der fugter, beroliger, plejer, og giver antiage-effekt og som minimerer rødme. Jeg har selv anvendt produktet en del, blandet det i min dagcreme, brugt det i min foundation osv. Den ER god. og mild.
Oskia bedtime beauty boost” er en anden creme, jeg er nødt til at fremhæve. Den kan både bruges dag og nat. Den indeholder masser af vitaminer, mineraler og omega-fedtsyrer. Jeg bruger den af og til om aftenen i denne tid, hvor min hud forvandler sig fra kombineret til kombineret/tør. Den hjælper, lindrer, plejer og fugter. 
Skyn iceland har lavet cremen “Pure cloud cream“, som også er perfekt til tør hud. Cremen er meget let i konsistensen, men stadig meget fugtgivende hele dagen igennem. Den føles vidunderlig, mild og frisk på huden, og har den skønneste duft. LING hydra squalane boost“, er toppen af poppen til tør hud. Jeg brugte den i en periode, hvor min hud var utrolig tør efter, at jeg havde brugt Clindoxyl mod uren hud, og jeg elskede den. Den plejede dybt i hudlagene, og fik min hud tilbage til “normal” tilstand i løbet af et par uger. Produktet indeholder vitamin-A, vitamin-E, omega 3 og en masse antioxidanter. 
Sart hud: 
Til huden, der tåler meget lidt, før der kommer uro og irritationer.
Embryolisse lait-creme concentre” er en creme mange sværger til. Også folk med parfumeallergi  og med sart hud, da den er lavet netop for at mindske allergiske reaktioner. 
Den er fantastisk til det hele. Under make-up, alene, som make-up fjerner, fugtmaske osv osv. Generelt, skal I kigge på parfumefri produkter og alkoholfrie produkter. 
Jeg ville være ked af at have en sart hud, for jeg elsker parfumer/dufte i produkter. Men alligevel, så findes der efterhånden en del interessante produkter uden parfume. 
Jeg har hørt mange positive tilbagemeldelser omkring “Rudolph cares” produkter, som “Acai anti-ageing facial moisturizer” og “Acai anti-stress facial cream“, men har ikke selv prøvet de to, da jeg ikke ofte går efter produkter til sart hud. 

Mange af produkterne (9 ud af 11) der er nævnt i dette indlæg, har jeg selv haft fingrene og huden nede i. De er testet af mig, og de har alle udmærket sig inden for deres felt.
Trykker i på det blå i teksten, bliver I ført til forskellige hjemmesider, hvor I kan læse mere om produktet og se priserne derpå.

Jeg ønsker jer alle en skøn søndag. 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *