Alle indlæg og emner.

Når “Børge” kommer på besøg…

… vil jeg egentligt bare helst ikke være hjemme :-/ 
Han er det mest irriterende, man kan støde på. Kommer altid uanmeldt. Får det hele til at se grimt ud… Og bliver fandme så mange dage.

Ja, Børge, er metafor, eller synonym for, hvis du vil, “bums” her hos mig. Jeg siger altid; “Shit, en Børge, jeg har fået.” 
Den dukkede sådan stille og roligt op i tirsdags. Lige mellem øjnene. Sådan helt seriøst. 
Den var lidt øm tirsdag, og onsdag – Torsdag og fredag, gav den så direkte hovedpine, hvis jeg rynkede brynene det mindste. En rigtig indvendig træls urenhed. Bums. Børge. Som man hverken kan hugge eller stikke i.
I de situationer, plejer jeg at være ekstra omhyggelig med rens, blandt andet for at fjerne bakterier, men også, fordi jeg bruger concealer mere end normalt 🙂 
I går aftes, kom jeg så i tanke om, at jeg da havde mine små “mirakler” liggende. Mine små formula 10.0.6 “over night succes” pads. Dem har jeg ikke haft brug for i længe, så jeg havde glemt dem. 
Det er små, diskrete gennemsigtige pads, til at klistre på urenheder natten over. Padsene indeholder vindrueekstrakt og teatree olie, som lindrer, forhindrer bakterier i at formere sig og dulmer rødme og ømhed.
Mine urenheder forsvinder ikke, men minimeres synligt og gør, at de er til at leve med OG dække. I går aftes satte jeg en på ømheden – Status i morges ; meget mindre øm og rød! 
De er guld værd og billige! Køber altid mine på www.spashop.dk til 99,- og der er 86 små pads i pakken – Altså til lang tid 🙂
Min morgenrutine så iøvrigt sådan ud i dag: 

Rens, concealer, bbcream og pudder. 

Jeg kan ikke lade være med at pille og trykke, når jeg får en urenhed. Papir på pegefingrene og så i gang. Forsigtigt for ikke at ødelægge huden helt og lave ar. Jeg synes ikke, at der er noget mere ucharmerende end hvide hudorme og urenheder! Så der trykkes altså her, selvom mange siger, at man ikke må. 

Hvad gør I, når “Børge” kommer på besøg? 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *