Alle indlæg og emner.

November = beauty-spare-måned.

Ja, jeg ved sgu ikke, hvad jeg har tænkt på, da jeg valgte at tage en beauty-break hele november måned. En hel måned, hvor jeg ikke selv må købe noget som helst beautyrelateret. 
Mest fordi at jeg har så meget jeg skal have brugt + bruger jeg AAAALT for mange penge på det og synes det kunne være “sjovt” med sådan en måned, for at se, hvad jeg ville få brugt op af det jeg i forvejen havde og hvor meget jeg kunne spare. 
Status: Det er nu den 2 november og jeg er SÅ træt af mig selv…. Så er det sagt! 
Jeg er blevet fristet af tre ting ind til videre… Og dem vil jeg så friste jer med i stedet, nu hvor jeg ikke må købe 🙁 

1) Matas har tilbud på Maybelline og derved på “Dream soft blush 05 Mauve” som jeg har set mig lun på i lang tid. Den koster : 52,50,- lige nu. (Førpris : 70,-) Hvad venter I på?! Den ligner en lyserød sky af lækker blush! 

2) Greenharmony.dk har tilbud på Ciaté neglelak. 49,- pr stk med FRI fragt. Køber man tre, får man en ekstra gratis. De er SÅ lækre de lakker! (Græder indvendig) 
Jeg ville kigge på “Beach Melba“, “Cutie Pie” og “Paparazzi” – Altså, hvis jeg var jer naturligvis… 😉 

3) Lookfantastic giver 15% på alt, når man køber for 60£, ind til midnat, og når man bruger koden : PAYTREAT15. Jeg havde noget mere Korres, Embryolisse bbcream og lidt andet lækkert i kikkerten… Men den freaking kikkert er blevet smidt til skrot denne måned! 

Værsgo… Gør mig jaloux! 🙂

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *