Alle indlæg og emner.

Magnetic lash mascara.

Jeg var fuldstændig blown-away efter de to første strøg med “Magnetic lash mascara” i går. Sådan virkelig forundret, begejstret, fascineret, chokeret og en masse andre ambivalente og modsatte følelser 🙂 
For helt ærligt – Det er den vildeste, vildeste øjenvippe-effekt, jeg nogensinde har oplevet. Endda vildere end med “Miss Dior”! (MIn Y-mascara) Og samtidigt tænkte jeg med det samme: “Seriøst?! Holder det her overhovedet i en time?!?
Det har jeg så testet i dag på en 9,5 times lærer-arbejdsdag, hvor øjnene har været trætte, blevet kløet lidt i, været udenfor i snusket vejr, osv. 
Men først vil jeg lige fortælle lidt om “Magnetic lash mascara“.

Magnetic lash:
Det er et to-trinssystem : En almindelig mascara, og en beholder og børste med fibre, som er det, der forlænger ens egne vipper. 
Først putter man den almindelige mascara på øjenvipperne, så fibrene lige efter, mens vipperne stadig er våde, og så lader man det tørre helt. Til sidst smører man almindelig mascara på en sidste gang, for at forsegle vipperne og fibrene. 
Produktet indeholder hyaluronsyre, som gennemfugter og plejer din vipper samtidig. 

Producenten skriver, at kontaktlinsebrugere (blandt andre: MIG) kan bruge dette produkt uden problemer. De små fibre er nemlig så bitte og bløde, at de vil smutte ud i øjenkanten med tårevæsken så snart man blinker med øjnene og man kan derefter tørre dem væk. Jeg har ikke oplevet, at det var nødvendigt i dag, overhovedet. 
Og jeg har heller ikke oplevet drys, lemurrander eller andet under øjnene. Ganske fantastisk holdbarhed. I kan iøvrigt selv bedømme holdbarheden på billederne nedenunder 🙂 

Noget af det, der overrasker mig mest, er, at mascaraen kan fjernes med varmt vand i badet, og så er det væk. Helt væk! Den kan altså noget, denne mascara – Holde en hel dag og bagefter fjernes med noget så simpelt, som varmt vand. 
Nævn én anden mascara, der kan slå det. Jeg kan ikke komme i tanke om nogen, i hvert fald. 

Magnetic lash mascara” kan købes på www.beautypower.dk til 280,- Et godt alternativ til vippe-extension, som jeg oplevede, ødelagde mine vipper mere, end det gavnede. 
Revitalash fra www.spashop.dk reddede mine skrøbelige, knækkede vipper den gang. 

– Mette Milan 
Magnetic lash mascara vs nøgne vipper. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *