Alle indlæg og emner.

At få tømt ud i sine produkter…

Status på beautysparemåned : 

Jeg har fået brugt TRE produkter op! Yay! Det sker ikke særlig tit – Har en eller anden mærkelig mani med at lade nogle slatter være tilbage i produkterne. Jeg kan ikke “lide” at bruge dem helt op, for så er der jo sjovt nok, ikke mere tilbage 😀 
Men nu er det slut…. 
Jeg har brugt hele min elskede tube af “Bliss body butter” med Lemon + sage. Det er én af mine yndlingscremer til kroppen – Uden tvivl! Dens duft er fantastisk og det samme er effekten. Plejende, fugtgivende og bedst af alt : ikke-fedtende! 
“Embryolisse Micellaire lotion” stod også for skud. Sidste dråbe blev faktisk brugt her til aften – Det er den bedste rens/tonic/make-up fjerner, jeg endnu, har været i nærheden af. Den passer til mig og min hud og så synes jeg, at den er hamrende effektiv. 
Der kan Bioderma og Nivea ikke måle sig – i mine øjne! Den eneste der når en smule i nærheden af Embryolissen, er “Pudderdåsernes alt-i-en make-up fjerner”.
Det er et godt og billigere alternativ. 
Face mists bruger jeg også altid dagligt, og de sidste dråber af “Sard Kopenhagen” face mist, røg også her til aften. Den har jeg både brugt, som almindelig facemist før serum + creme eller efter make-up, men den er også blevet anvendt, som let skin tonic på en vatrondel om morgenen (altså som en let rens af huden) Den har jeg også været rigtig glad for – Den har efterladt min hud blød, non-irriteret og forfrisket. Og duften er så mild og rund. 
Men selvom disse tre skønne produkter er blevet opbrugt, må jeg også sige, at det giver en enorm tilfredshedsfølelse indeni, at man har brugt noget helt op. Jeg overvejer at gøre december til en “beautysparemåned” også… Eller…. Argh… Måske ikke 😉 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *