Alle indlæg og emner.

Tre små…

I ved det… Jeg har skrevet det før… Jeg er den største læbepomade-freak, jeg kender 🙂 Sådan, seriøst, med et afhængighedsproblem x 10. 

Jeg har læbepomader (og håndcreme) over alt. I bilerne, taskerne, i skufferne, under hovedpuden, i jakkelommerne, ved computeren, i køleskabet – Kort sagt ÜBERALLES. Når jeg ser en læbepomade, så ryger den i kurven – både fysiske og virtuelle kurve. 
Sidst blev der smidt tre små, fine krukker i den virtuelle-cyberspace kurv fra “Lookfantastic.com”. 
Tre små pomader, som jeg aldrig havde prøvet eller hørt om før. Så kan man jo ikke lade være… Vel? 
Korres lip butter” & “Evelom kiss mix“, hedder de ny-adopterede skønheder. 
Korres er nogle små bøtter, der indeholder farverig lipbutter. Man kan få flere farver og dufte. Jeg valgte en nogenlunde neutral variant “Jasmine” og en ikke-nogenlunde-neutral variant “Mango”, som er en lækker orange. 
En perfekt orange. Og ikke en “shit-hvor-nasty” orange, men en “Åh-jeg-ville-ønske-jeg-var-brun” orange. 
Begge butters ER vidunderlige – Det mener jeg virkelig. De klistrer ikke, som man umiddelbart skulle tro. De holder lang tid på læberne, som i 8 timer, hvis man smører dem på inden sengetid. I dagtimerne holder de ikke så længe på mig, da jeg går og gnider læberne sammen konstant, men et par timers tid. 
Farverne er lækre og overraskende tydelige på læberne. Glansen er lækker. Emballagen er lækker. Og så synes jeg, at de er billige! (66,- på lookfantastic – 95,- herhjemme) De indeholder sheasmør og risvoks. Jeg er ikke færdig med Korres. Det er helt sikkert.
Eve Lom, hun er generelt en dyr dame. Ikke kun pomaden “kiss mix“, men sådan overordnet set, alle produkter derfra. 
Pomaden koster 140,- herhjemme for 7 ml. Jeg gav omkring 100,- for hende på Lookfantasic. 
Duften er PERFEKT, i min næse! Menthol/mint-agtig. Mhh. Meget frisk og lækker. Jeg har været fan af de billige mørkegrønne “Mentholatum” pomader i årevis, også pga duften, så blev glad, da denne mindede om. 
Konsistensen er god på læberne, men lidt mere klistret/lipgloss-agtig i forhold til Korres. Damen her, køler på læberne og giver en frisk, velplejet fornemmelse. Man kan bruge pomaden under læbestift, eller ovenpå, for lidt “shine-effekt”. Den kan også bruges alene, som en læbepomade, hvilket er det jeg bruger den som. 
Jeg er glad for denne pomade, af flere årsager. 
1) Frisk duft. 2) God holdbarhed. 3) Smuk glans. 
Og det er en pomade, jeg kunne finde på at købe igen, fordi den er god til mine læber, MEN… Den er dyr. 
Den grønne Mentholatum til 20,- for to, kan også gøre det halve af arbejdet, hvis man vil have en budgetvenlig variant. 
Ulempen ved både Eve Lom og Korres er, at de ikke er særlig hygiejniske. Man skal proppe sine små, fede pølsefingre ned i bøtten hver gang, og tørre fingerspidserne af for pomade – Hver gang. Det er lidt irriterende, når det skal gå hurtigt. 
Der er det noget lettere med en stift, men samtidig, synes jeg også, at det er “hyggeligt” at bruge de små krukker her. Især når indholdet er så godt, som det er. 
Så længe jeg husker at vaske fingre og ikke låner pomaden ud til andre fedtede fingre, så går det nok 🙂 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *