Alle indlæg og emner.

Bedste køb denne måned.

I know, I know! (Holder hænderne overgivende i vejret og har den mest alvorlig maske på…) 

Beautysparemåned anno november 2014, er fortid. Eller fremtid. Eller…. Det blev aldrig til noget, for jeg forelskede mig så vildt i en creme, at jeg var bange for at løbe tør for den lille prøve jeg i forvejen havde og ja… Lang historie kort : Jeg købte den! Cremen. Vidunderet fra “Skyn Iceland” – Den hedder “Oxigen Infusion Night Cream”, som vitterlig giver min hud førstehjælp OG ilt for tiden.

Jeg købte den på www.greenharmony.dk og sparede 20 % – Jeg bestilte den klokken 14.32, og næste dag kl. 10.00 var den der – Det er service og hurtig levering, der vil noget 🙂 I like it – og det er ikke sidste gang, jeg køber lækkerier der.. Men anyways, denne her creme, den gjorde noget ved min hud, første gang den blev smurt på. Jeg kunne ikke lade være med at røre ved min hud hele tiden, fordi cremen gjorde den simpelhen så vidunderlig blød. 
Det er en natcreme, men samtidig er den så luftig og let i konsistensen, at jeg også bruger den om dagen. Faktisk har jeg brugt den morgen og aften i lidt over en uge (altså den lille prøve brugte jeg op og nu bruger jeg så full-sizen) og min hud takker mig hver gang. Den er glødende, blød, fugtet, tæmmet – Jeg ser meget mindre olie/fedt i t-zonen, mindre porer, færre urenheder og fugtet hud. 
Jeg tror, at det er en personlig rekord, at jeg næsten kun, har holdt mig til én creme en hel uge?! 
Cremen indeholder “hvid birkebark”, der er en naturlig form for salicylsyre, som netop er god til den olierede/kombinerede/fedtede hudtype, der har tendens til de trælse små urenheder og hudorme, men som også bare mangler balance og afstresning – Denne creme afstresser virkelig min hud. Får den i balance. Cremen indeholder også vitamin A, C og E, samt squalane og masser af gode antioxidanter. Derudover dufter den ubeskriveligt rent og lækker! Mhhh…
Det er altså det bedste køb jeg har foretaget mig på det sidste. Jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at denne natcreme er bedre (til min hudtype) end “Oskia Bedtime beauty boost” (GISP!) 
I kan godt regne ud, i hvert fald, hvis I følger mig på instagram, at det er vildt, hvis noget kan slå mit elskede Oskia-mærke, men i dette tilfælde, er Skyn Icelands natcreme bedre til min hud.
Har du samme hudtype, som jeg, så skynd dig ind på Greenharmony, og køb cremen hjem – Det kan være en julegave fra dig selv, eller fra en anden 🙂 
Cremen koster 372,- på Greenharmony her – Normalprisen er: 465,- 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *