Alle indlæg og emner.

Produkter, jeg har givet væk…

Jeg giver produkter væk, hvis de ikke er “gode nok” til min hud. Eller hvis de er for kedelige. Eller hvis det er et fejlkøb.
Det er faktisk noget værre noget, for jeg er blevet alt, alt for kræsen på det sidste og smører ikke hvad som helst i ansigtet længere. Jeg kigger rigtig meget på, hvad produktet indeholder, og jeg går op i mange vitaminer, omega fedtsyrer, frugtsyrer, mineraler osv. Og dem skal der være tilpas mange, og varieret, af. 

Tre produkter har jeg givet væk i denne måned til en anden, hvor de skabte stor glæde. 
De produkter, der fik et andet hjem denne måned er: “Trine’s Wardrobe face mask“, “This works – deep sleep dream cream” og “Pudderdåsernes alt-i-en creme“. 

Jeg er selv tilhænger af; “Har du ikke noget godt at sige, så hold kæft“, men samtidigt, så er der forskel på, hvad man skal holde kæft med, og hudpleje ved jeg, at mange værdsætter at høre min og andres mening om – Når de er gode, såvel som knapt så gode. 

Trine’s wardrobe face mask
Jeg fik et mindre “Trine’s Wardrobe” flip efter, at jeg prøvede hendes face scrub, som har en suuuper lækker, finkornet konsistens. Så jeg måtte prøve hendes “face mist” og face mask” også – Det er billige og flotte produkter, og derfor får jeg det ikke så skidt, hvis nu det er fejlkøb på sigt.
Hendes face mist er også bare skøn og frisk, men masken…. Det er en gang slim på dåse. Den siges, at kunne give fugt og være spækket med vitaminer og mineraler, men jeg kan ikke se nogen ingrediensliste og den gør ikke noget mærkbart for min hud. Emballagen er så fin – Det er alle hendes emballager, men lige denne maske, den gør ikke noget godt for mig og min hud. 
Jeg er dog ikke færdig med at afprøve hendes produkter, overhovedet. Men det er min holdning til dette ene produkt fra serien – Måske fungerer denne maske perfekt for dig? Det eneste man kan gøre er at prøve sig frem. 

This works – deep sleep dream cream: 
En creme til hænder, fødder, eller hvor man nu vil anvende den, som skulle få én til at slappe af, fugte og pleje huden. Ikke en kæmpe succes for mig – Når jeg smurte den på f.eks hænderne, var konsistensen decideret ubehagelig, knirkende og bare træls. Og duften var lidt for “over the top” til mig. Også selvom jeg normalt godt kan lide æteriske olier og dufte. 

Pudderdåsernes musthave – Alt-i-en creme
Jeg har stor respekt for de to pudderdåsers hudpleje-projekt og jeg er enormt glad for deres “Alt-i-en make up fjerner“, som jeg faktisk bruger dagligt, da den er så mild, effektiv og lækker. Meget bedre end “Biodermas” og næsten oppe på linie med “Embryolisse Micellaire water“, som er vanvittig effektiv, og jeg glæder mig til at få prøvet deres andre fine produkter. 
Men deres “Alt-i-en creme“, den er en tak for kedelig til mig. Især til mit ansigt. Den er helt sikkert perfekt til den sarte hudtype, der ikke kan tåle parfume og andre tilsætningsstoffer, men til mig, som knuselsker dufte, æteriske olier, parfume – Der er den bare ikke “rig” nok til min hud. 
Jeg har brugt den på benene efter barbering, for den svier ikke, men jeg synes til gengæld heller ikke, at den som sådan trænger ind i huden. 
Så jeg efterlod den til min mand, som jo smører alt aflagt på sig selv, fordi jeg siger han skal, men efter et par gange sagde han faktisk, uden at jeg havde sagt noget først: “Skaaaat, den der lyserøde pudder-creme, den trænger ikke ordentlig ind. Kan du ikke købe den der super én igen?” (Den der “super” én, er Beauté Pacifiques super 3 booster – Herren har fået fine OG dyre fornemmelser) 
Så nu er den “lyserøde pudder-creme” givet videre til bedsteveninden og mine små niecer, som helt sikkert får glæde af den. 
Det er jo, for dælen, en billig creme PÅ PUMPE endda, så er man til creme uden parfume med sheasmør, vitamin B3, og har man tør og sart hud, så ville jeg med det samme kigge på denne. 
Hvis ikke man har følgende hud, ville jeg styre udenom og eventuel kigge på deres andre produkter, ja eller noget helt tredje. 

Hvad har I købt på det sidste, som ikke helt faldt i jeres smag?

– Mette Milan Not best friends 🙁 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.