Alle indlæg og emner.

Rolling, rolling, rolling on the skii-in…

Mig og fastlåste rutiner… Det er en by i Rusland…Man skulle jo ikke gå hen og blive kedelig, vel?;-)
Så denne her “Environ roll-CIT“, den fik jeg ikke testet godt nok, da jeg købte den i sin tid, fordi jeg blev lidt træt af, at den jo skulle renses hver gang efter brug. Men nu har jeg brugt den gennem længere tid, lært at få rens af den, ind i min rutine og kan nu fortælle jer, om jeg synes den er pengene værd eller ej.

Roll-CIT:
Er en lille fin rulle-fætter med bitte små nåle, der ikke kan ses med det blotte øje nærmest – Og som jeg skrev på min blog for nogle måneder siden omkring denne, så troede jeg, at jeg var blevet taget ved næsen – Jeg kunne ikke se nogen nåle OG jeg kunne ikke mærke nogen nåle på min hud. 
Men… Men, men, men I kan tro den tager fat, og det finder man så først ud af, når man påfører f.eks et frugtsyreserum (Jeg bruger ofte Akademiklinikkens “Pure active serum“) 
IJAUWWWW! Det kilder (Læs: Svier!!!) på huden, og man mærker tydeligt, at man ikke er blevet taget ved næsen.
Denne rol-CIT laver de fineste mikroskopiske huller, og gør derved, at huden optager de produkter vi anvender, hold fast :10.000 gange bedre! Det er vildt, men det kan uden tvivl mærkes og ses!

Min vurdering:
Er, at denne rulle forbliver en fast del af min hudrutine i mange år. Måske forevigt. Det gør den fordi, at jeg tydeligt kan mærke, hvad den gør ved min hud. Min hud fremstår endnu mere klar, glødende, glattere og flot disse dage. 
Så vil jeg også sige, at tanken om, at jeg udnytter mit produkt mange tusinde gange mere end normalt, tiltaler mig. 
Jeg ruller hver anden dag, altid aften, og smører næsten altid enten : “Bioeffect“, “Codage” eller “Pure active serum” på huden, efterfulgt af en creme med vitamin A eller salicylsyre i. 

Den ER pengene (725,-) værd. Tænk på den, som en investering i din hud. Den koster, hvad én god ansigtsbehandling koster, og det synes jeg egentligt er fair. 

Jeg kunne ikke tænke mig at prøve andre “rollers” med længere nåle eller “KIna-kopier” – No way. 
Denne er den ægte vare. Den rigtige vare. Og den milde slags. 
Rulleren kan købes hos hende her, som udover at have den lækreste beautypower-webshop, også har den bedste levering og service. 

Hvis du vil have mere effektivitet ud af din hudpleje og se bedre resultater, på sigt, på din hud, så er denne et go

– Mette Milan 

PS: Du kan læse mit tidligere indlæg om den her. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *