Alle indlæg og emner.

Julegaveideer 2014 – Part 2.

Nå, vi fortsætter lige med alle de gode julegaveideer fra i går. For troede I, sådan helt seriøst, at jeg kunne nøjes med at skrive ét eneste indlæg om det? 🙂 Jeg kunne skrive 100+…. 


1) Revitalash. 

Jeg har prøvet at have eyelash-buketter på (Tror jeg, at det hedder) i forbindelse med mit bryllup sidste år. Det var flot. Feminint. Uden tvivl. Men der gik ikke mange dage før de små buketter, som var limet på mine egne vipper, drillede, irriterede, fik øjnene til at klø, og de var tunge, så jeg valgte at få dem af nogle dage senere.
Det resulterede efterfølgende i meget skrøbelige vipper, der var lidt ødelagte af episoden. De så triste og tynde ud.
Og her kommer revitalash  ind i billedet. Revitalash er et vippeserum, der hjælper dine vipper til at vokse igen, gøre dem lange, fyldigere og “hårdføre” OG det virker! 
I kan læse om min oplevelse og se billeder af produktet lige her. 
Revitalash koster 799,- hos www.spashop.dk her, hvor du kan spare 10%, når du melder dig ind som spashop-medlem. Serummet er drøj i brug, og mit holdt cirka et halvt år. 

2) Magnetic lash mascara. 
Og nu, hvor vi er ved vippe-temaet, så gav dette produkt mig et chok, da jeg prøvede den første gang for nogle uger siden. Se selv her
En mascara, der får dine vipper til at blive Gud-ved-hvor-meget længere, uden at ødelægge dem med lim osv. Jeg synes, det er er en fantastisk mascara.
Produktet består af to beholdere :én med mascara/forsegler og én med små fibre, der opbygger vipperne. Først smører man mascara på, og mens det er “vådt”, så påfører man fibrene og lader det tørre lidt og til sidst påfører man atter et forseglende lag mascara. 
Og det holder hele dagen.
Du kan købe denne mascara på www.beautypower.dk lige her til 280,- 

3) Bioeffect 30-day treatment. 
DET ER en dyr fætter, I know, men har du brug for et psykoboost til din hud, sådan virkelig sparke gang i cellerne, fornyelsesprocessen, gløden, stramme op og reparere gamle skader såsom små-ar efter uren hud, solskader osv, så vil jeg ikke tøve med at investere i denne magiske omgang, om skal bruges udelukkende i 30 dage. 
Kittet med 3×4 ml pipetter, koster 1850,- og kan købes på www.spashop.dk her med 10% besparelse, hvis du opretter dig som spashopmedlem. Du kan også læse om, hvordan disse tre pipetter ændrede min hud og selvværd, lige her
Jeg kan også anbefale jer at tage et kig på Bioeffects nyhed “Volcanic exfoliator” – En dejlig blid scrub. 

4) Skyn iceland Hydro cool face gels. 
Facelift in a bag” bliver de kaldt – Ikke uden grund. Disse skønne pads, er jeg meget afhængig af et par gange i måneden. De virker kølende, forfriskende, opstrammende og fugtende på huden. Jeg lider af hovedpine ofte og disse facegels til panden (der er også til smilerynker) hjælper gevaldigt på det hele og får mig til at slappe af. 
De kan købes hos www.greenharmony.dk her og koster 219,- for 4 sæt med pandegels, og smilerynkegels 🙂 

5) Vinylux weekly top coat fra CND.
Jeg hader det, når neglelakken begynder at drysse/skalle af dagen efter påførsel. Det er spild af min tid, og jeg bliver så irriteret.
Men nu bruger jeg en fantastisk top coat fra CND, som tørrer hurtigt og beskytter – Det anbefales, at man udelukkende bruger den ovenpå CND’s neglelakker, men jeg bruger den også ovenpå Essie, Ciaté osv, og det får bare lakken til at holde dobbelt så længe. Den er en KLAR timesaver i mit liv – Jeg elsker, at jeg kan nøjes med at ordne negle én gang i ugen, fremfor hver evig eneste dag.
Den kan købes herwww.beautypower.dk til 125,- 

6) Juliette has a gun – Not a perfume.
Jeg anbefaler lige en parfume mere. Det er denne og PINK molécule jeg bruger pt. Faktisk står min “all-time-favoriteEmporio Armani She og samler støv lige nu. 
Juliette has a gun – Not a perfume“, er en molekyleparfume, som dufter forskelligt på os alle. 
Parfumen ændrer sig, eller justerer sig efter vores kropsvarme, miljø m.m. 
Det er komponentet : Cetalox, der er omdrejningspunktet i parfumen. Parfumen kan bruges af parfume-allergikere, hvilket jo er fantastisk!
I kan læse mere om min oplevelse af parfumen her, og derudover kan den købes her hos www.beautypower.dk, både i 50 ml og 100 ml. 

Det var vidst de julegaveideer jeg ville fremhæve for denne gang 🙂

– Mette Milan 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *