Alle indlæg og emner.

Purewellness.dk og Læsø.

Her i sommers, var min mand og jeg et smut på Læsø. Øen med uendelige mængder af friske jomfruhummere, Læsø sydesalt og solbær-softice.
Vi boede på “Strandgaarden badehotel” – Det hyggeligste stråtækte badehotel, tæt på stranden med det fineste sand, jeg længe havde set, OG … For det ikke skal være løgn, boede vi der samtidigt med selveste Tom Kristensen (Racerkøreren… Som jeg ikke anede hvem var, før min mand gjorde mig opmærksom på, hvem det var.. Kvinder!) 
Søs Fenger var også på øen, og her kunne jeg så være med, for alle ved jo hvem den skønne, musikalske kvinde er 😉 Vi spiste frokost på den restaurant, hvor hun skulle stille op til sin koncert om aftenen. 

Det var en afslappende, spændende og dejlig tur – Man følte virkelig, at man kom helt væk fra DK, fordi færgeturen over havet, og den lille ø, skaber noget helt specielt for og i én. 
Jeg har skrevet en anmeldelse og artikel om opholdet, som I kan læse om på www.purewellness.dk lige her. 

Jeg vil anbefale jer, at surfe lidt rundt inde på “Purewellness“, som har forskellige oversigter over de skønneste steder i ind og- udland, hvor man kan tage på weekendophold, få lavet skønhedsbehandlinger, generelle behandlinger faktisk, læse, hvad andre synes om opholdene, faciliteterne og behandlinger og meget mere. 
Det er en inspirerende side! Enjoy 🙂

– Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *