Alle indlæg og emner. · Make-up.

IDUN Minerals – Part 1.

For en uges tid siden, var jeg så heldig at modtage en goodiebag fyldt med IDUN Mineralsprodukter til test. Og for de af jer, der ikke har hørt om mærket før, kan jeg fortælle, at det er en svensk serie af mineralprodukter med nærende og beskyttende egenskaber, udviklet til at passe alle hudtyper, om det så er en tør hud, fedtet hud eller sart hud.
Idun”, kvinden, som også ses uden på de smukke emballager, er en af gudinderne i den nordiske mytologi, og Idun var meget, meget smuk og blev blandt andet kaldt for: ”skønhedens og den evige ungdoms gudinde”.
På de fleste af produkterne fra ”IDUN Minerals” kan man se et æble. Det er et symbol på de gyldne æbler, ”ungdommens æbler”, som gudinden Idun, rådede over i sin kurv. Dem gav hun til de lidt ældre guder, som havde brug for at besvare deres ungdom.
IDUN Minerals støtter naturen, og planter frugttræer, hvor der er brug for det. Hvert produkt, der sælges, bidrager til, at der kan plantes flere frugttræer, som hjælper mennesker og giver sundhed.
Der er en rød tråd igennem hele denne produktserie og historien bag – Det tror jeg ikke, at jeg har oplevet før. Nogensinde.
De gudesmukke produkter. Det er jo kunst!
Mineral Foundation:
Jeg fik tilsendt en foundation i farven ”Freja”, som er super til den lyse/medium hudtone.
Det er en mineralfoundation (Løst pudder, kalder jeg den, fordi den føles og ser ud som en pudder) som smelter sig ind i huden. 
I ved, at jeg er enormt glad for Tromborgs foundationpudder, og det er jeg stadig, men jeg må indrømme, at Tromborg pudderen, den har været tilovers siden IDUN flyttede ind hos mig. IDUN Foundation giver nemlig også den flotteste glød, og shine. Den indeholder mikrosmå glitrende partikler, der netop får huden til at stråle og se sund ud og så synes jeg, at denne foundation holder vanvittigt flot og længe på huden. Dertil skal det også siges, at den er vandafvisende og indeholder solfaktor 15. 
Jeg fik foundation kabukibørsten fra IDUN Minerals med også, og den er altså et must, når foundationen skal lægges! Den har et langt, elegant skaft, som er utrolig håndterlig og rar at holde i hånden og mellem fingrene, og børstehovedet, som er fremstillet af taklonfiber, er så blød og fantastisk til, at få smeltet mineralerne ind i huden med og så fælder den ikke et eneste hår. Denne børste hjælper med at skabe en flot og meget jævn finish. Absolut den bedste kabukibørste jeg ejer.
Alt i alt, så dækker IDUN foundation flot, naturligt og den bliver siddende på huden hele dagen. Jeg har påført foundation om morgenen, og om aftenen, ser min hud stadig flot og naturlig ud. Ingen grund til at opfriske og t-zonen, som kan være en gang fedt hos mig – Den er mat og flot. Jeg er virkelig imponeret!

Idun Minerals og gudinden Idun. 
Idegran mineral concealer: Da jeg fik denne concealer, som også er i løs form, var jeg et stort spørgsmålstegn, til trods for udførlig instruktion til produktet fra IDUN’s dygtige make-up artist, Pernille Vest. Jeg plejer jo at bruge en flydende concealer eller en concealer-stick, I ved. 
Hvordan skulle jeg bære mig ad med en løs concealer, og så i farven lysegrøn? Pernille Vest fra IDUN Minerals, havde bemærket, at jeg havde lidt rødme i huden, så hun sendte den med, da den kunne blandes i sammen med Freja foundation, eller bruges alene, som dække, når ”Børge” kom på besøg (Børge = Bums) Idegran mineral concealer neutraliserer nemlig røde partier, og kan derved skjule lidt af det hele, og det fandt jeg også ud af, da jeg påførte concealeren den første gang. Den udvisker al rødme, der måtte være i huden, og efterlader huden tæt på perfekt. Jeg fik det, som jeg den gang, jeg fandt ud af, at der fandtes tørshampoo og øjenbrynsfarve… ”Hvorfor har jeg ikke set det før?” – Det er simpelthen det letteste, overhovedet, at påføre med en pensel, dup dup dup, eller putte en lille mængde i foundationen, blande sammen og børste på. Ingen røde kinder eller hageparti. Fuldstændig uundværlig. Just saying! Produktet indeholder også zink, som virker antibakteriel på urenheder m.m.

Pressed mineral blush: Denne lækre blush hedder ”Havtorn”, og har en blød, brunrosa nuance med en lille bitte smule shine i. Denne blush skaber den mest naturlige farve på kinderne. Man kan gøre den neutral, og man kan køre lidt ekstra på, for at få mere ”skrald” i kinderne, hvis man ønsker det. Faktisk er jeg så begejstret for denne blush, at jeg også har brugt den, som øjenskygge. Den er så smuk! 
Dén og min ”Majorette” fra Benefit er elsket i lige høj grad.
Brunkulla eyeshadow. 
Brunkulla Eyeshadow: Da jeg åbnede op for denne smukke emballage, fik jeg flashback til Mette anno 2002, hvor jeg altid brugte gylden brune nuancer på øjenlågene. Den gang fra Rimmel eller Nilens jord.
Så er der gået en del år, hvor jeg gik fra øjenskygger og hele moletjavsen, til au naturel/kedelig, hvor jeg kun brugte pudder, mascara og lidt blush. 
Nu bruger jeg atter en gang øjenskygger. Se lige billedet – Så forstår I hvorfor. Fire meget, meget smukke, gyldne nuancer, gemmer sig indeni. En brun, den mørkeste, en lys guld, en lysebrun og en lys rosa. De er alle fire flot pigmenterede, og samtidigt lette at arbejde med og blende på øjenlåget. 
Jeg har siddet meget her de sidste par dage og kigget på min Naked 3 palette og denne ”Brunkulla-palette” fra Idun Minerals. Jeg har mixet rundt med de forskellige farver fra de to paletter, på øjne, hænder, arme, og aldrig mere, køber jeg en Naked palette for hypens skyld. Naked er ren barnemake-up i forhold til, hvad jeg har fået ud af Brunkulla. Også i forhold til holdbarhed. Så hvis nogen vil købe en Naked 3 palette, lidt brugt, så sælger jeg min 🙂

Det er længe siden, at jeg har været så positiv overrasket over make-up. Jeg er altid 100% ærlig i mine udmeldelser og i mine anmeldelser, det ved I efterhånden. Det gælder også denne anmeldelse. Der er ikke noget at sætte en finger på ved disse produkter! 

IDUN Minerals har skabt noget helt unikt og yderst fantastisk, som jeg er glad for at have fundet frem til. 
Se bare emballagen. Robust, stilet, smukt. Foundationen og concealeren holdes f.eks på plads i beholderen ved hjælp af et ekstra ”låg” indeni, som man kan dreje på nede i beholderen. Derved undgår man granatchok, når man åbner for sin pudder, der er überalles, fordi den ikke lige har ligget ocd-lige i skuffen. Låget klikker, JA, klikker, når det er på plads. Det er bare kvali for alle pengene det her.

Jeg kan rigtig godt lide IDUN Minerals priser også. 
www.med24.dk lige her, kan du f.eks købe ”Freja foundation” til 287,95,-
På www.webapoteket.dk lige her, kan du købe denne øjenskygge-paletten til 173,- (Hvis du er klubmedlem – Det kræver en email og en kode – That’s it)
Idegran kan købes samme sted til 218,- og blushen kan du få til 228,-
Det synes jeg altså er en yderst fair pris – Prøv lige at kig på produkterne. Kan man andet end at blive forelsket i det ydre? Og når så det indre også er perfekt, så er der tale om ren kosmos hos mig!
Stilede, enkle og fantastiske gode!
Om et par dage anmelder jeg : lipgloss, eyeliner, mascara, eye definer bush og angled blending brush fra samme mærke.

Tjek eventuel “IDUN Minerals Danmark” på facebook her. Der bliver jævnligt lagt nyheder, forhandlere og andre lækkerier ind. 
IDUN Minerals er også på instagram. (@idunminerals_danmark) 

Glædelig jul alle sammen.
   – Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.