Alle indlæg og emner. · Rens. · Tests.

Eve Lom.

Eve Lom er et, for mig, nyt mærke. Jeg blev opmærksom på Eve Lom, da kvinden bag Beautyspace, Anette, fortalte om “Kiss mix” lipbalmen i en YouTube-video. Den måtte jeg, læbepomadefreaken, jo prøve. Og den blev jeg hurtigt ret glad for – også selvom, at den lille krukke, og alle tuber og krukker fra Eve Lom, sådan generelt, er ret dyre. 


For nogle uger siden, bestilte jeg en Eve Lom håndcreme og neglebåndscreme på Lookfantastic.com. Og med i købet, helt gratis, var der det, der angiveligt skulle være  “rensen over alle rense”: “Eve Lom cleanser”. En lille hvid, meget fin 30 ml krukke med en lidt hård masse indeni, som skal varmes op mellem hænderne, masseres på huden og renses af med en musselinklud (som jeg købte tre styks af) med lunken vand. Det glædede jeg mig til at prøve. 

Jeg havde på forhånd læst og hørt mange forskellige holdninger og meninger om denne rens. Nogle kalder den “det absolut bedste” de har prøvet. Andre kalder det “dyrt vaseline-agtigt produkt” uden den store renseeffekt. Men som I ved, så forholder jeg mig sjældent til produktets effekt, før de selv har været i mine hænder og på min hud. Så kan jeg danne mig min egen mening, hvilket er det vigtigste. 

Duften er det første der slår mig – I ved jo, at jeg har en sart næse og tingene skal ikke dufte for specielt før det bliver…. Specielt 🙂 Denne rens lugter af en mild hønsebouillon – Sær, lidt kvalm faktisk. Men heldigvis, efter nogle gange, så bliver lugten mindre slem, synes jeg (Nok en vanesag) 
Produktet indeholder : kryddernellikeolie, hvilket nok netop er den duft, der dominerer mest. Derudover indeholder den : kakaosmør, humle, kamille og lidt eukalyptusolie. 
Konsistensen er, som sagt, lidt hård til start og så varmer man en lille klat op mellem håndfladerne og derved bliver den olieagtig og let at smøre ud. Jeg har prøvet at smøre det i ansigtet og skylle af i badet. Jeg har prøvet at tørre af med en almindelig frottévaskeklud. Og sidst, men ikke mindst, har jeg brugt en musselinklud – Kluden minder mig om de der gylpeklude, man har til babyer i stakkevis. Sidstnævnte er klart det mest effektive i forhold til at fjerne rensen igen og samtidig giver kluden en dejlig mild eksfolierende effekt. Skyller man rensen af i badet, føler jeg ikke, at man får det hele af huden, og en klisterfornemmelse efter badet, det er jeg bare ikke voldsom fan af.

Min vurdering af denne rens er, at den er god! Trods duft og det hele, så er den ganske effektiv, også omkring øjnene og dejlig til den tørre hud lige nu, som kræver fedt, fugt og pleje 24-7. Den fjerner alt make-up og huden er blød og ren bagefter.
Når det så er sagt, så har jeg prøvet (mange!!!!) andre rense end denne fra Eve Lom – og jeg synes bestemt ikke, at denne rens er meget bedre end f.eks : Oskia Renaissance cleansing gel” eller “Oskia Perfect cleanser” – og slet ikke, når vi kigger på priserne. Ønsker man sig en rens til tør hud, så gå efter Oskias “Perfect cleanser” i stedet. Den koster 325,- for 125 ml og kan købes på www.spashop.dk – Her kan du yderligere spare 10% på den, når du melder dig ind som spashopmedlem. Det er min favorit pt. 
Eve Lom koster 505,- for 100 ml. 

Det er en smagssag, men … 

– Mette Milan 
Eve Lom til 505,- 

Oskia Perfect cleanser 325,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *