Alle indlæg og emner. · Make-up.

IDUN Minerals – Part 2.

I har sikkert læst “IDUN Minerals part 1″, og læst om min begejstring af de produkter i det indlæg. 
Nu vil jeg skrive om og anmelde nogle andre produkter fra IDUN Minerals, som jeg har testet de sidste uger. Der er tale om : Lava eyeliner, Gull mascara, Anna og Madeleine lipgloss, Angled blending brush, og Eye definer brush
LAVA Eyeliner: 
Eyeliner, det bruger jeg faktisk af og til. For at det ikke skal være løgn, har jeg før i tiden haft alle farver i eyelinere. Jeg samlede nærmest på dem. Jeg syntes, at det kunne være noget så smukt, med simpelt make-up, og så en skrigende eyeliner til at peppe det hele op med. Nu er jeg blevet lidt mere “neutral” i det, og kører mest med sort, brun og grå linere. I hvert fald i hverdagen. 
Derfor passede det mig super godt, at den eyeliner, som jeg fik med fra IDUN Minerals, var knald-sort. 
Det er en eyeliner, som man kan skrue op af emballagen, og det er jeg rigtig meget fan af. Den er nærmest konstant spids, i hvert fald mere spids end en almindelig blyant til øjnene. 
Først var jeg dog lidt irriteret over, at enden af denne eyeliner kunne tages af – Sådan meget let. Jeg troede, at den var gået i stykker…Ind til jeg fandt ud af, at det var en indbygget spidser! (Følte jeg mig dum?! Njaahh…) Det er jo herre smart! Samtidig er der en gummisvamp i enden, som kan skabe en mere smudgy, rå kant, hvis det er det look, man går efter.
Denne eyeliner, den bliver hvor den skal. Ikke noget med, at det halve af eyelineren sidder på globelinjen en time efter. Den kan bruges på den øverste og nederste vippekant. På den våde kant, forsvinder den naturligvis hurtigere, og skal friskes op et par gange i løbet af en dag.

GULL mascara:

Kvalitet, kvalitet, kvalitet – Og noget så smuk! Det er det første jeg tænkte, da “GULL” kom mellem fingrene på mig. Guldfarvet, robust, og glidende bevægelser, når man åbner den.

GULL skulle kunne skabe volumen til de lidt kortere vipper. Det gør den helt fint og fungerer godt, som en god hverdagsmascara. Ikke for meget, og ikke for lidt. Det er en god mellemting, som I kan se på billedet også.  
Man kan, med fordel, bygge den lidt op på vipperne, hvis man ønsker lidt ekstra længde og volumen. Og det bedste af det hele: den klumper ikke. 
Jeg mærker ikke til, at jeg har mascaraen på. Den drysser ikke, og irriterer ikke mine følsomme kontaktlinse øjne. 
IDUN Minerals sælger også to andre slags mascaraer; SILFR, som skaber lange vipper og indeholder et peptid, der nærer og stimulerer vipperne og deres vækst, og VATN, en vandfast mascara, som skal kunne holde til lidt af hvert.
Jeg må naturligvis prøve dem alle på et tidspunkt 🙂 
De tre mascaraer er udviklede med hensyn til netop os med følsomme øjne, og kontaktlinsebrugere. 


 “Anna” og “Madeleine” lipgloss:

Jeg er generelt ikke tosset med lipgloss, faktisk… Jeg er ikke glad for den klistrende fornemmelse på læberne, og håret der klistrer sig fast til læberne og derefter til resten af ansigtet, ved det mindste vindpust. Jeg er heller ikke vild med den overdrevne “80’er glam-shine” tendens, man kan ende ud i ved at bruge lipgloss. Jeg har brugt lipgloss meget (!!!!) før, de rigtig glansfulde af slagsen, men er blevet noget mere glad for læbestift og kedelig læbepomade med alderen.

Men glossene “Anna” og “Madeleine” var med i min goodiebag, og de skulle naturligvis prøves og have en chance. 
Det er en gloss – Den klisterer stadig mere end en læbestift, MEN for pokker, hvor er farverne lækre og slet ikke så glossy-glossy shinny, som jeg havde frygtet! 
Anna”, som I kan se nederst på billedet, er flot pigmenteret, og har en lækker rosa nuance. Den kan ses tydeligt på læberne – Og i længe. Går jeg ikke rundt udenfor i den blafrende vind, så tror jeg rent faktisk, at jeg kan vænne mig til at bruge lipgloss igen – en gang imellem. Især, når de er så lækre som disse! Emballagen er smuk og stilet. Perfekt til clutchen 🙂 Madeleine” er min favorit – Den har den smukkeste lyse koralfarve, og er samtidig lidt “nude” – Ikke beige, men sådan neutral samtidig. 
Den har jeg fået en del komplimenter på, og det er den jeg havde på juleaften. De virker ikke udtørrende, overhovedet, men indeholder også jojobolie, multebærolie og E-vitamin. Der er ikke tale om en helt almindelig gloss her 🙂
Det er to smukke glosser, og er du gloss-girl, så er jeg ikke i tvivl : Go, go, go! 
Jeg er hooked på at prøve IDUN Minerals læbestift “Hjortron” næste gang – Den ser SÅ lækker ud!

 “Angled blending brush” og “Eye definer brush”.
Jeg ejer en kabukibørste fra Tromborg, og et par små børster fra Bareminerals – That’s it. Førhen brugte jeg børster fra Nilens Jord, men blev så forbandet træt af, at de konstant fældede sådan. Jeg lignede altid en behåret jeg-ved-ikke-hvad, efter en tur med de sorte børstehår. Så investerede jeg i Tromborgs med lyse hår, og Bareminerals, også med lyse. De taber også nogle enkelte hår en gang imellem, men de er, som sagt, lyse, og så blev det knapt så akavet i længden…
Som I kan læse i “part 1“, så blev jeg noget så begejstret over IDUN Minerals kabukibrush, der er fremstillet af taklonfibre, som er så blød og lækker. Den har ikke tabt et eneste hår og det er den eneste børste jeg bruger til pudder/foundation nu. Alle de andre ligger i skuffen og kigger op derfra i ny og næ.
De to øjenskyggebørster, er ingen undtagelse. 
Jeg er især begejstret over “Angled blending brush“, som har et vinklet penselhoved. Den påfører øjenskyggerne super flot, uden at drysse ned under øjnene, og blender/toner samtidig lige så flot. Den er jeg godt nok blevet glad for. Den er let at anvende, og har den rette blødhed.

Eye definer brush” har jeg ikke brugt så meget endnu. Den er god til øjenbryn og også til definering af øjenskygge, men hos mig, og til det jeg anvender af make-up på mig selv daglig, er den lidt til overs. 

Tegner/farver man brynene op hver dag og kan lide defineret/skarp øjenskygge, så er børsten et musthave. Uden tvivl. Den anden pensel, Angled brush, er et musthave hos mig, fordi jeg elsker det bløde look.

Jeg er ligeså forelsket i IDUN Minerals denne gang, som sidst. Igen : Aldrig har jeg prøvet så holdbare, lækre kvalitetsprodukter. Og jeg har prøvet en del.


Fik jeg iøvrigt fortalt, at samtlige produkter fra IDUN Minerals er parabene og – parfumefrie? 

What’s not to like?

Godt nytår alle sammen.

– Mette Milan 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *