Alle indlæg og emner.

Naturlig hverdagsmake-up med IDUN Minerals.

Når jeg lægger make-up, så er det meget vigtigt for mig, og ikke mindst min hudtype, at huden er godt “forberedt” før make-uppen kommer på.
En god base i form af en god, men stadig let, fugtighedscreme er et must. Her i vintertiden putter jeg gerne et par dråber hybenkerneolie i den dagcreme, jeg nu bruger.
I dag er min base mange make-up artisters beauty-favorit, Embryolisse lait-creme concentre, som kan købes her.
Jeg har også puttet to dråber “Trilogy organic rosehip oil” i cremen.

“Trilogy” kan købes her til gode priser. Det er en super effektiv og lækker olie.  

Nå, men mit morgenbillede ser sådan ud:
Jeg har kun creme og olie på her. Jeg har lidt røde kinder, et par småmærker hist og her, lidt tone-forvirring og trætte øjne (Har jeg for det meste uden mascara på – Kender I det?!:-) og glansløse læber.
Men så finder jeg da lige to af de ret seje produkter frem. Nemlig “Freja” mineral foundation og “Idegran” concealer fra IDUN Minerals. Så sker der ting og sager 🙂 

Kan I se forskellen? Ja, jeg smiler på billede nummer to, men jeg bliver også glad, når ens hud bliver så pæn, så hurtigt og, ikke mindst, nemt.
Jeg synes selv, at tonen i huden er mere jævn, en reducering af rødmen og en mere pæn finish på min hud.
Jeg er generelt meget tilfreds med min hud, også uden make-up, synes jeg den gør det godt, og jeg har ofte make-up fri dage i weekenderne, men i hverdagen, der kan jeg godt lide at have en jævn hud, neutral, naturlig og pæn. Det skal jeg bruge lidt pudder til og her er “Freja” og “Idegran” bare WOW!

Efter foundation og concealer, putter jeg lidt mineral blush på kinderne, i farven “Havtorn”, GULL mascara, Brunkulla mineral øjenskygge, Urban Decay eyelid primer, og Dramabrow fra Maybelline på brynene.
Det er igen, et helt naturligt og blødt look. I aften bruger jeg de mørke farver i “Brunkulla” for at få et mere festligt look – Nu her, har jeg brugt de to mest lyse farver – Dem som I kan se nederst på paletten. 


Jeg ønsker alle et rigtig godt nytår! Pas på jer selv derude.
– Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.