Alle indlæg og emner. · Dufte

Pink Molécule fra Zarkoperfume.

Da jeg blev introduceret for “Juliette has a gun – Not a perfume“, blev jeg mildest talt fascineret og ikke mindst imponeret over, at en duft, med så “simple” ingredienser, kunne udvikle sig så bredt. Så forskelligt. Så unikt.
Efter 12 års brug af den samme parfume, “Emporio Armani”, var jeg blevet temmelig parfumeforskrækket. Det er der heldigvis blevet lavet om på nu.

Zarkoperfume, “Molécule 234-38″, har jeg skrevet om på bloggen før lige her
Men nu har jeg også fået fingrene i “Pink Molécule 090-09” fra Zarkoperfume – Det er faktisk ved at være nogle uger siden, at jeg købte den på www.beautypower.dk, og MUMS, hvor jeg elsker den! 
Den har denne sarte, boblende lyserøde farve og så dufter den af højsommer og hyldeblomst. 
Den har undertoner af pink champagne og noter af sort orkide, pink molekyler og mørke trænoter og så er den bare sensuel, frisk og cremet. Klart én af favoritterne hos mig. Er blevet tippet om, at Oud’ish, skulle være enestående også med en duft af citrus/blomster og grøn te. 
Musthave i 2015!

Jeg ønsker alle en god og hyggelig søndag – Julen er ovre og vi er allerede inde i det nye år.

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *