Alle indlæg og emner.

Ole Henriksen strikes again.

Den er dyr! Selv for en beauty-holic som mig, der normalt kaster sedler efter hvad som helst, der lyder spændende og interessant, og som bare MÅ testes! 

Jeg snakker om : “Total Truth eye cream” fra “good old” Ole H. Vi snakker 15 gram for 495,- Men men men…. Efter en uges brug, er jeg kommet frem til, at den er hver en øre værd!

Jeg har sådan nogle bitte små trælse milier under øjnene hist og her – Dem mange også betegner som “talg-dimser”. Det er de her små hvide, hårde knopper, man kan have under og omkring øjnene, og som simpelthen er SÅ hårdføre, at de ikke kan fjernes medmindre man bestiller tid hos en kosmetolog, der kan prikke dem ud med en nål. 
Jeg anbefaler IKKE dette jeg skriver nu, til mennesker uden kendskab til huden, men jeg har selv købt små lancetter på apoteket, og prikket/skåret et par stykker ud. Det er et pillearbejde, som skal gøres med yderst FORSIGTIGHED og renlighed for ellers kan det ende helt helt galt. Og især omkring øjnene, hvor huden er sart og tynd. Men det kan lade sig gøre. Man får et lille sår dagene efter, men det heler hurtigt og milien er væk. 
Bestil dog en tid hos en kosmetolog for en sikkerheds skyld. Hvem har lyst til at ende ud med ar og betændelse omkring øjnene pga en latterlig træls milie?!  
En milie består af døde hudceller og keratin, og det værste af det hele, så er der ikke en pore, som vi kender det, over milien. Når vi trykker en bums ud, eller en hudorm, presses det ud af en (oftest) åben pore. Det gør en milie ikke, da de ligger under huden og dermed ikke er til at presse ud. 
Der er ikke nogen videnskabeligt bevis på, hvorfor man får milier. Man mener, at rens, eksfoliering og fugt gør meget for at reducere vækst af milier, da døde hudceller netop består af (død hud) men også rester af make-up og produkter – Derfor er rens især vigtigt.

Jeg kan så fortælle, at delen omkring fugt, og den rigtige form for fugt, er rigtig! Jeg har mærket det på egen hud den sidste uges tid. Og jeg kan fortælle, at Ole Henriksen har gjort arbejdet for mig!
Nærmere betegnet, hans unikke øjencreme “Total truth eye cream“, som jeg købte for en uge siden på lookfantastic.com. 
Den har minimeret mine milier betydeligt på 6 dage, hvor jeg har brugt ham morgen og få aftener. De er ikke væk, men, som sagt, minimerede. 
Huden er ligesom blevet tykkere, og milierne mindre. Det er fantastisk.
Indholdet af blandt andet: omega 3, tripeptid-5 og mikroalger, gør det altså godt. 

Jeg bruger også stadig hans “blå” øjencreme – Ultimate lift eye gel, om aftenen, som sørger for, at jeg næsten aldrig, har hævede øjenomgivelser.

Lige et lille tip fra mig, hvis du mangler fugt og pleje, til dine øjenomgivelser. 
Ole H er et bud.

– Mette Milan 

6 thoughts on “Ole Henriksen strikes again.

 1. Hej Mette.
  Jeg har præcis det problem du beskriver hér. Jeg ville egentlig prøve det samme produkt, men kan ikke finde nøjagtig det samme produkt. Er der et andet du vil anbefale, Jeg har dem særligt på kinder/kindben, så ved ikke om du så stadig vil anbefale den øjencreme til brug på kinderne? Det løbet selvfølgelig hurtigt op hvis jeg skal bruge den i hele hovedet ?

 2. Hejsa Mette.

  Jeg har også søgt længe, og kan ikke finde netop det produkt som du anbefaler.
  Mine millier er under begge øjne og jeg vil gerne finde et “vidunder middel” som evt. kunne mindske dem !!
  Har prøvet flere makeup artister og de kan ikke fjerne dem, fordi de ligger i det tynde område, under øjet.
  Har du et andet godt bud, som er nemmere at skaffe ?
  Hej fra Kirsten.

 3. Er Ole Henriksen Truth Banana Bright Øjencreme samme indhold?
  / kan ikke finde Total truth eye cream

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *