Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

Bio-oil – Ikke kun til strækmærker.

Kender I Bio-oil? Den lille orange olie, man kan købe i Matas? Sikkert også andre steder, men det er i Matas, jeg i flere år har købt den. 


Mange bliver lidt “afskrækkede”, når de læser, at olien er til strækmærker. “Strækmærker?” tænker man. “Jeg har da ikke strækmærker…” og så lader man øjnene fare over på en anden, måske dyrere olie, og ender med at købe den med hjem i stedet, selvom Bio-oil måske i princippet, kan gøre det samme for dig og din hud. Det er ikke altid nødvendigt at købe dyre olier, for jeg kan sige, at denne lille sag, gør det godt. Til det hele. Og den er ovenikøbet billig.
60 ml koster 119,-  her og 125 ml koster 200,- Det er der ikke nogen, der kan gå fallit af, sådan lige med det samme 🙂 

Olien er lavet med henblik på at hjælpe med at forbedre udseendet – huden – uanset om man har ; strækmærker efter graviditet, ujævn hudtone, gamle eller nye ar, aldrende hud eller dehydreret hud. I alle tilfælde, kan denne olie hjælpe dig og din hud rigtig godt på vej.

Jeg faldt over Bio-oil for 4-5 års tid siden, til trods for den lidt kedelige emballage, hvor jeg primært brugte den i ansigtet. 
Den gjorde min hud jævn, flot og fugtet. Den gang havde jeg ikke så mange urenheder og ar i ansigtet – Det fik jeg først nogle år efter, hvor jeg blev ekstremt bryllups-stresset og hormonforstyrret, og der havde jeg da glemt alt om denne olie i en af mine skuffer, helt inde bagerst. Da min veninde så blev gravid, og var panisk angst for at få strækmærker, fandt jeg olien i gemmerne og forærede hende. Men nu er den kommet hjem og bo hos mig igen 🙂 Altså, en ny én af slagsen, som Amaze.press, har været så skønne at sende mig. 

Bio-oil kan bruges på nye, såvel som gamle, ar. Den er yderst velegnet til sart hud, absorberes hurtigt ind i huden og fedter ikke. 
Det er vigtigt, at man bruger tid på at massere produktet godt ind, de steder, hvor man ønsker effekt. Brug tiden på at massere ansigtet, maven, brystet eller hvor det nu måtte være og tænk på det som velvære. Brug produktet morgen og aften. I løbet af 3-4 uger, vil man kunne se en forbedring på sin hud. 
Produktet indeholder vitamin A og E, kamille, lavendel, rosmarin og calendula olier og er uden parabener. 

Jeg har erfaret, gennem de sidste måneder, at olier ikke nødvendigvis behøver være af den dyre slags. Trilogy og Bio-oil her, de gør det også ganske flot, hvis man ikke vil bruge 4-500 kroner på en olie. 
Personligt, er jeg vildt glad for Ole Henriksens Rosehipoil og Oskias Restoration oil, som ligger i den dyre ende, men i perioder, veksler jeg mellem Trilogy, Pai, Biooil og andre gode olier. 
Jeg putter ofte et par dråber i min dagcreme, eller i min bodylotion. Det fungerer helt fint. 

Ser I denne olie næste gang og har lyst til at prøve noget nyt, så prøv den. Smør den i ansigtet, på kroppen, brug den som massageolie eller kom noget af det i jeres creme. 

Godt produkt til en god pris.

– Mette Milan Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *