Alle indlæg og emner.

Min hobby.

Til dagligt er jeg lærer – på syvende år. Jeg blev uddannet, som 22-årig faktisk. Det er jeg ofte lidt stolt af, da det er en ung alder. Jeg er ambitiøs. Jeg er god.  Det er mit job. Det får jeg løn for. 


På instagram har jeg en beautyprofil – Den hedder make_everything_up og jeg har simpelthen verdens sødeste, mest positive, dejlige følgere. De følger med hver dag. De spørger. De kommenterer. De diskuterer. De argumenterer. Det er herligt og jeg elsker min lille hobby, som skønhed og beautyuniverset er, både her og på IG. Det er en hobby, som en sport er for andre. Eller som dét at gå til guitar eller kor i fritiden. En hobby. Som jeg for det meste betaler for. Af egen lomme. Mange tusinde kroner endda. Jeg har ikke fået en eneste krone for at teste produkter, skrive om dem, bruge oceaner af tid på at dufte, føle og mærke produkterne på egen hud og hvis de er gode, eksponere dem her og på IG. Jo, jeg får da tilsendt produkter til test – Det er dejligt og det er jeg meget glad for. Men jeg får ikke løn eller andet og har aldrig fået det. Nogensinde.
Drømmer jeg om, at kunne gøre dette til min levevej en dag? JA! Jeg vil da lyve, hvis jeg sagde nej. Jeg ville elske at være professionel blogger og have en lækker lille webshop ved siden af eller være sælger for et brand jeg tror på. Eller holde inspirationsmøder. En dag.

Jeg er ærlig. Det er enormt let at skrive sort på hvidt, men det er sandt. Det ved de, der kender mig – De der ikke kender mig, har ikke en jordisk chance for at vide, om jeg er ærlig eller ej. Og dertil vil jeg også sige, at det netop er vigtigt ikke at være naiv og huske at være kritisk. 
Jeg skriver det, når produkter har været ren shit på min hud – Jeg er ekstatisk og ved at koge over af lysten til at dele dette skønne produkt med jer alle, når jeg så støder på de lækreste produkter – Og nu skal jeg fortælle jer, hvorfor jeg går så enormt meget op i det. 
Det gør jeg fordi at jeg i mange år, er blevet spist af med salgstaler af den ene og den anden slags. “Du skal prøve den!” “Ej, den farve er helt perfekt til dig og din glød.” “Jo, den mascara er vandfast.” “Denne creme er perfekt til uren hud.” Bla bla bla – Jeg havde ikke en jordisk chance for at vide, den gang, om det var sandt, hvad ekspedienten sagde til mig, eller ej. Jeg troede på dem – Smed pengene på disken, tog produktet med hjem og blev skuffet gang, på gang, på gang. Ind til jeg besluttede mig for selv at undersøge tingene og dele med andre derude, som selv har været midt inde i beautyjunglen og faret vildt. Inspirere. Være ærlig. 
Nej, jeg har da ikke 100% styr på, hvad alle betegnelserne står for bag på en creme. Jeg er ikke uddannet i det. Men jeg prøver tingene på egen hud og sætter mig grundigt ind i de forskellige produkter – Jeg siger nej til mange forskellige producenter, der vil have mig til at teste produkter for dem, hvis jeg ved, at produkterne er noget skidt for min hud eller hvis produktet simpelthen ikke tiltaler mig. Passer det ikke til min hud, vil jeg aldrig anbefale det til andre. Jeg vil kunne finde på at sige : “Det var ikke super godt for min hud. Men jeg kan selvfølgelig ikke sige, hvordan det vil være for dig“. Det vil jeg kunne sige med god samvittighed, fordi vi alle er forskellige!
Blev jeg tilbudt 10.000 kroner for at lyve om et produkt, ville jeg sige NEJ. Hånden på hjertet, så er ærlighed så dybt forankret i mig, en del af min sjæl, som jeg aldrig vil sælge for noget som helst beløb. Jeg.er.ærlig.

Jeg værdsætter hvert et spørgsmål og kritisk tanke på instagram. Jeg svarer høfligt og ærligt tilbage. Hvis man stiller spørgsmålstegn ved, om det nu kan passe, at jeg kan være SÅ begejstret for et produkt? Om jeg nu ikke bliver betalt for at sige det? 
Jeg bliver SÅ begejstret, som jeg giver udtryk for, når jeg får noget på huden og i hænderne, som bare virker. Som bare er godt. Så deler jeg vidt og bredt, billeder, viden, beskrivelser, i håb om, at de informationer/produkter også vil skabe samme glæde hos jer, som hos mig. Det gør de ofte – Andre gange måske ikke. Men alle de dejlige mails og kommentarer jeg får, bevidner, at I føler jer hjulpet godt på vej gennem junglen 😉 Det varmer mig helt ind i beautyhjertet.

Ja… Det var en mandagssmøre fra mig, for at fastgøre, at det her… Det er mig. 
Jeg giver råd, inspirerer, sætter mig godt ind i produkterne. skriver, deler billeder, beskriver, bestiller, undersøger, opstiller, tester på egen hud – på godt og ondt, og bedst af alt…. JEG ELSKER DET! 
Tak for jer! I giver mig lysten til at inspirere på bedste vis. I er de bedste 😉 

Ærlige hilsner fra Mette Milan. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.