Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Rønsbøl clinic produkter.

For nogle uger siden, fik jeg nogle fine Rønsbøl produkter tilsendt til test fra Amaze.press. 
Serien hedder : Rønsbøl Clinic

Rønsbøl har jeg ikke prøvet produkter fra før – Jo, det er faktisk lidt en løgn, for jeg har en citrus bodyoil derfra, som jeg købte i sommers og som jeg knuselsker. Jeg elsker generelt alt med citrus-dufte.
Men produkter til ansigtet fra Rønsbøl, det havde jeg ikke prøvet endnu. Så jeg var spændt og også begejstret, da jeg åbnede pakken. 

Emballagerne er så stilrene, hygiejniske og lækre. En emballage, der kan stå i ethvert badeværelse og skabe ro og stil.

Dette skriver Rønsbøl selv, om deres nye “Clinic” serie:

“I Rønsbøl Skincare arbejder vi hele tiden på at videreudvikle vores koncept. Og for at sætte barren endnu højere har vi nu udviklet en serie unikke nicheprodukter, som kun vil blive solgt via udvalgte klinikker og forhandlere.
Rønsbøl Skin Care har skabt en ny og ambitiøs hudplejeserie med sofistikerede produkter til den kræsne forbruger – Rønsbøl Clinic fokuserer på innovative formuleringer med et ekstra højt indhold af aktive og virksomme ingredienser. Serien består af otte produkter:
De Fire Elementer
I sortimentet indgår fire ansigtsmasker, som dækker hudens skiftende behov for særlig pleje. Maskerne udgør et unikt koncept – de er formuleret med nøje udvalgte ingredienser og afspejler naturens fire stærke elementer; Vand, luft, ild og jord.

Derudover består serien af kvalitetsprodukter til den daglige hudpleje.

Disse produkter repræsenterer det bedste af det bedste: kun de bedste ingredienser med aktive virkestoffer i højere koncentrationer end i den eksisterende Rønsbøl Skin Care.”
Det lyder jo vildt spændende – Og ikke mindst, imponerende. 
Rønsbøl facial oil – clinic.

Denne olie, den er simpelthen bare fantastisk og den har været i brug 90 % af dagene, siden den kom ind ad døren. Den er blevet brugt alene på min hud, morgen eller aften. Den er blevet blandet i min dagcreme, natcreme og den er blevet brugt i flere “lag” med serum og creme ovenpå eller under. 
Den er blevet brugt i mange forskellige kombinationer, og min hud ELSKER den! 
Jeg synes ikke, at den dufter af noget, selvom at den indeholder granatæblekerneolie og arganolie. Den er mere eller mindre duftløs for mig, og det synes jeg er ganske fint.
Olien indeholder også E-vitamin og skaber bare blødhed (især på mine tørre kinder og min ru kæbe) glød og ro på huden. Den er et hit hos mig! Og så er den drøj i brug. 
Prisen er 275,- for 30 ml. 

Rønbøl Peeling serum – Clinic.

Dette produkt har jeg brugt to gange i ugen, hvilket der også anbefales, at man gør. Det er en enzympeeling med papayaekstrakt, der fjerner de døde hudceller, der er med til at give os en trist grålig hudtone, og tilstoppe vores porer, som derved kan skabe urenheder m.m. 
Den indeholder blandt andet også “brun tang“, som er med at opstramme huden, og andre naturlige ekstrakter, der beroliger huden og rengør vores hud i dybden. 
Serummen her, skal sidde på i 10 minutter og skylles af med lunken vand. Jeg påfører produktet på renset hud inden bad, og skyller det af i badet. 
Jeg oplever synligt pæn hud, glød i kinderne, og blød hud. Jeg er rigtig glad for denne peeling, som er ligeså drøj i brug, som olien. Der skal et pump til, til hele ansigtet + hals (elsker iøvrigt, at denne “peeling serum” er i en lækker velfungerende pumpe-beholder – Hygiejnisk.) Produktet indeholder ingen farvestoffer, eller parabener, og dufter heller ikke af noget. Helt neutral og lækker. Konsistensen minder om en let creme, og ikke en tynd serum. 
Prisen er lidt i den dyre ende med 395,- for 50 ml. Men igen : den er drøj i brug, hvilket altid gør mig glad, når man har fingrene i produkter, i den lidt dyre ende. 

Rønsbøl Cloud mask – Clinic.

Denne maske, har den sjoveste, lækreste konsistens, jeg længe har oplevet. Ligesom en blød, skummende mousse. 
Masken er revitaliserende, hvilket betyder, at den stimulerer cirkulationen/ilten i huden og giver nyt liv til den triste hud, vi alle kan have af og til. 
Jeg fornemmer, at den prikker lidt i huden – Ikke ubehageligt, men sådan en prikkende fornemmelse, der vidner om, at den gør ét eller andet.
Jeg oplever dog ikke det vilde ved denne maske, andet end, hvilket også er vigtigt i sig selv, en blød hud og en masse glød efterfølgende. 
Jeg har kun brugt denne maske én gang i ugen cirka og tænker måske, at man burde bruge den 2-3 gange i ugen for at mærke den helt rigtige effekt og få rigtig gang i cirkulationen. 
Prisen er 295,- for 50 ml. 

Rønsbøl Skin tonic – Skin care.

Dette produkt er en klar 5’er hos mig, da den kan bruges til flere ting. Elsker den slags produkter!
Som make-up fjerner – Endda en ganske effektiv én af slagsen – Som rens, og som hudconditioner, før man anvender produkter. Jeg bruger den hver morgen, til lige at rense huden let med, efter nattens bakterier og sved. Den er duftfri og dejlig mild for huden uden at udtørre den! Tværtimod, skaber den en dejlig fugtig hinde på huden. 
Den har en tendens til at klistre en smule på huden, men så snart man har smurt en creme/olie m.m. henover, mærker man det ikke længere. 
Denne skønne sag koster 195,- for 250 ml. Den vil jeg købe igen, når jeg løber tør. 

– Mette Milan 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *