Alle indlæg og emner.

IDUN Minerals – Brush cleaner spray.

Den “værste” tid på ugen, ej, okay, okay, måneden ofte, det er børsterengøringsdagen. Jeg synes, at det er så kedeligt og trælst – Altså, jeg synes det er fedt at se, hvor meget skidt, der kommer ud af børsterne, og jeg synes også, at det er skønt at bruge dem, når de først er blevet rene – Men selve processen og tørretiden… Det er sygt.

For en lille uges tid siden, sendte IDUN Minerals nogle nye produkter til test. Heriblandt en “Brush cleaner” spray. 
Det er en spray, som er hurtigtørrende, indeholder alkohol, og det sprayer man på et stykke papir (aldrig direkte på børsten) og så kører man børsten henover papiret, dupper, stryger, og når der ikke kommer mere farve på papiret, er børsten ren – mellem hver anvendelse. Fri for snavs, bakterier og så er det rigtig, rigtig let og tidsbesparende! 

Jeg har egentligt altid haft den holdning, at de cleaner-sprays, som man kan købe, er salgsteknik og at man sagtens kan nøjes med varmt vand og en mild sæbe, og det kan man sådan set stadig, men efter at have prøvet sprayen, kan jeg jo for pokker godt se, at:

  1. Det er hygiejnisk – HVER dag! 
  2. Det er smart, hurtigt og let.
  3. Det ER en god investering. 

Denne spray koster 130,40 kroner for 150 ml “lettere-hverdag” på spray og kan blandt andet købes på www.webapoteket.dk. 

– Mette Milan 
Og så er flasken ganske pæn i sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *