Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

Hybenkerneolie.

Jeg er vild med hybenkerneolie. Selv bruger jeg flere slags. Jeg bruger Pai’s, Trilogys og Ole Henriksens pt. Jeg kan faktisk ikke helt pege ud, hvilken af dem, der er bedst, for de er alle super skønne og effektive på huden. Duftmæssigt er “Trilogy” og “Ole Henriksen” bedst – Pai lugter simpelthen så krydret/sært. Men igen : de er alle gode, så jeg ser igennem fingrene med duften 🙂

Rosehipoil eller hybenkerneolie, som det hedder på dansk, siges at være god til det hele – Det kan jeg skrive under på, er sandt. 
Jeg har selv brugt hybenkerneolie i 2 år nu, i både korte og lange perioder. Og blandt mit oliesortiment, SKAL der stå en hybenkerneolie. 
Jeg bruger især denne olie her om vinteren, da den giver masser af fugt, tilfører huden en masse vitaminer (blandt andet A, C og E vitaminer), antioxidanter, gode fedtsyrer fra omega 3, 6 og 9 og reparerer huden i dybden. Den reducerer mine mørke pletter (gamle ar efter urenheder) i huden, udjævner og skaber blødhed og ikke mindst glød.

Jeg bruger f.eks ikke ren arganolie – Jeg synes duften er skrækkelig, konsistensen ofte for fed/fedtende, og jeg ser slet ikke samme gavnlige effekt, som jeg ser ved brugen af hybenkerneolie. 

Så står du også, og har tørre kinder (hud generelt) mangler glød, jævnhed, blødhed – Så ville jeg ikke tøve med at få investeret i en hybenkerneolie. 
De findes i alle prisklasser. Ole Henriksens er den dyreste på min hylde – Trilogy den billigste. 
Trilogy koster 139,- for 20 ml lige her hos greenharmony.dk 
Ole Henriksen kan erhverves for 476,- lige her på lookfantastic og Pai kan købes her til 223,- for 30 ml. 

Brug den alene på huden om aftenen, eller bland et par dråber i din dagcreme/natcreme for ekstra fugt og beskyttelse i løbet af dagen. Jeg sprayer altid ansigtet over med en water mist eller face mist – og smører dernæst olie på. Så fedter det ikke 😉 Smart. 

– Mette Milan 

Tre gode hybenkerneolier. 

2 thoughts on “Hybenkerneolie.

  1. Jeg er så enig med dig omkring arganolie. Hybenkerneolie er så god en olie. Selv bruger jeg at blande 1/4 del ricinusolie og 3/4 del hybenkerneolie. Det giver mig en perfekt hud. Jeg læste om ricinusolien på https://castorolie.dk/, hvor jeg blev inspireret en del. Castor olie og hybenkerneolie er mine olie favoritter 🙂

  2. Rene olier dufter ikke særlig godt ud over kokosolie, kaktusolie og hybenkerneolie, mest af alt, fordi det er søde råvarer de udvindes fra. Men nu skal vi jo helst ikke udvælge en olie ud fra duften, men derimod egenskaberne.
    Jeg synes f.eks at arganolien fra https://shop.cosmos-co.eu/da/ er fantastisk. Den dufter ikke himmelsk, men min hud og mit hår er helt fantastisk, når jeg bruger det. Jeg har prøvet hybenkerneolie og kaktusolie, og begge gør da en kæmpe forskel, men jeg oplever bare den bedste effekt, hvis jeg bruger arganolie eller jojobaolie fast, og supplerer op med de andre olier bagefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *