Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

Fugtmasker.

Forleden dag, var der en sød følger på instagram, der spurgte, hvad hun dog skulle gøre. Hendes hud var så tør, så tør og lige meget hvad hun gjorde, hjalp det ligesom ikke helt. 
Jeg anbefalede hende at prøve en god fugtmaske. Jeg anbefalede “Origins – Drink Up” og “Beauté Pacifique” fugtmasken – Begge har jeg haft gode erfaringer med. 

En fugtmaske er nemlig noget helt unikt for din tørre hud – Den kan bruges, som en maske, der skal være på huden i 10 minutter, en time eller rent faktisk hele natten. Den hjælpåer med at finde fugtbalancen i huden igen, så din hud bliver fugtmættet, blød og godt tilpas. 

Der findes et utal af gode fugtmasker derude, men disse to, er som sagt dem, som jeg har testet og været tilfreds med. 
Gå gerne efter en fugtmaske, der indeholder hyaluronsyrer, som er den ingrediens, der binder vandet til huden og derved fugter og skaber “volumen” igen. 
Squalane er også ét af de vigtige ingredienser, når vi snakker fugt. Squalane er udvundet af oliven og udgør en naturlig bestanddel for hudens fedt. Det skaber blødhed, hydrering i dybden og efterlader også huden super fugtet og lækker. Generelt lækre vitaminer, omega 3,6 og 9, og antioxidanter, er guf for den tørre hud. 

Nå, men tilbage til den søde følger. En lille uges tid senere skriver hun nemlig: 
Tak for dit råd omkring min vintertørre hud! Efter lidt bytteri i rutinen omkring hudpleje og en fugtmaske (Origins Drink up) har jeg allerede nu set den vildeste forandring på min hud! Den er bare blevet så flot og jeg får lyst til at springe make-uppen over og bare vise min fine hud. Tak for hjælpen.

Jeg kan kun sige : YES og det var så lidt 😉

– Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *