Alle indlæg og emner. · Læbepleje · Make-up.

Læbestifter og mascara fra IDUN Minerals.

Jeg har fået lov til at teste : “Jungfrubär” og “Körsbär” læbestifter og “Silfr” mascara fra IDUN Minerals.
Det har jeg glædet mig til, for jeg er nemlig en læbestift-pige 🙂

Farverne er simpelthen så smukke – Begge to. Første gang jeg så dem, tænkte jeg :
Bliver de mon for mormor-agtige på mig?” NEJ, det gør de ikke. Farverne er anderledes på læberne end på håndryggen/i emballagen. Friske, cremede, blødgørende og fugtende. De er også meget flot pigmenterende. 

De holder ikke en hel arbejdsdag på læberne – De skal friskes op hver 2-3 time, hvilket er helt okay for mig. Det er den tid almindelige læbestifter holder. Produktet indeholder : nordisk multebærolie, som er med til at skabe den fugt, man med det samme fornemmer på læberne. Jeg kommer hele tiden til at kalde dem for læbepomader, men det er udelukkende fordi, at konsistensen minder mig om læbepomader 😉
Prisen pr. stk for sådan en frækkert, er : 182,50 eller 164,25, hvis man køber dem på webapoteket.dk og er klubmedlem. Det kræver en mail og en adgangskode – That’s it.
“Silf” mascaraen, har jeg også fået lov at teste. Den har en gummibørste med korte spidser/børster på. Den skaber lange flotte vipper og adskiller også flot. Jeg synes ikke, at den giver mine vipper volume (hvilket den jo ligesom heller ikke lover) og derfor er GULL min favorit, da den giver både længde og volume hos mig. Jeg supplerer op med “Silfr” på vipperne, når man lige skal have ekstra længde og den er også god til at fange de nederste vipper. 
Produktet indeholder et peptid, der er med til at stimulere væksten af vipperne, og på samme tid nærer dem. 
Prisen for “Silfr” er 193,30 eller 173,95 på webapoteket. Mangler du længde, men har nok volume, så er denne mascara helt perfekt. Mangler du både volume og længde, så er det GULL du skal have vipperne i 🙂 Eller som jeg : Dem begge 🙂


I kan høre mig fortælle meget mere om disse tre produkter lige her  og her nedenunder:-)


– Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *