Alle indlæg og emner.

Beautyhjørne – Tæt på færdigt!

Jeg er jo fornyligt startet ud som “Youtube-blogger” også, i min fritid. 
Det var et kæmpe grænseoverskridende skridt de første par gange at sidde der foran et kamera og snakke med sig selv – Bogstaveligt talt – Nu er jeg blevet mere vild med det. Det er jeg fordi man kan udtrykke sig selv meget bedre in real life (også selvom der er en lidt jysk dialekt indover – æ’gååå) og man kan se på mig, om jeg mener det seriøst, det jeg siger, eller ej. 
Man kan aflæse mennesker så meget bedre, end man kan på tekst, selvom jeg prøver at udtrykke mig så godt, som muligt, skriftligt – Jeg elsker nemlig også at skrive:-)

Men ja, de af jer, der måske ikke følger med på youtube ect, I skal da ikke snydes for et par stemningsbilleder af mit beautyhjørne, som jeg synes er blevet hyggeligt og “piget”. Sådan som jeg kan lide det 🙂

Hav en rigtig god søndag.

Plakat fra LIVINK

– Mette Milan 

Mit beautyhjørne. 
Alt det der skal testes 🙂


Plakat fra LIVINK. Bogstaver fra LIDL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *