Alle indlæg og emner. · Læbepleje · Tests.

“Provocalips” fra Rimmel – Tre dage med tre forskellige farver.

Det er lidt sjovt…
Rimmel” var det første make-up mærke, jeg købte for 14-15 år siden. “Rimmel” var faktisk ret sejt den gang – Hvis man havde Rimmel, så havde man “respekt” 🙂 
Jeg havde altid Rimmels runde pudder liggende (Kan ikke huske, hvad den hed) den med gennemsigtig plastiklåg. Så havde jeg også altid en duo-øjenskygge liggende – En i en lys beige/næsten champagnefarvet og en brunlig, sådan lidt i den mørke ende. Nå, ja, og lipsgloss – I alle nuancer. 
Igen : Rimmel var da’shit 🙂

Rimmel er på vej ind igen – De lancerer ok gode foundations, neglelakker, lipgloss og nu, for nyligt, et super holdbart læbeprodukt “Provocalips“, som lover holdbarhed i op til 16 timer. 
Det har jeg selvfølgelig testet gennem tre dage nu. Nysgerrigheden ville ingen ende tage 😉

I fredags startede jeg ud med farven “Little Minx“, som er en hot, meget flot pink. Virkelig pink. Den holdt til en gang lækker kagetapas og cafe latte. Tre timer senere, under karbonaderne til aftensmad, begyndte den at falme. Den blev så mærkelig mat i det, og jeg friskede op med topcoaten af og til, for at holde glansen og fugten hjemme – Lige lidt hjalp det. Så tænkte jeg på fjerde time, at jeg ville forsøge at smøre et lag farve mere på. Det skulle jeg så aldrig have gjort. Det begyndte simpelthen at smuldre og grumse på læberne, så jeg til sidst måtte tørre det hele af med make-up fjerner. Den skuffede mig lidt. Holdbarheden. 
Farven er super cool og 3 timers holdbarhed, har da også noget at sige – Men det er langt fra de lovede 16 timer.Lørdag forsøgte jeg mig fra morgenstunden med “Skinny dipping“, som er en beige nude farve. 
Farven harmonerede ikke helt kanon med min hud – Den forsvandt lidt ind i min hudtone, hvilket godt kan blive en smule kikset, men den skulle jo afprøves. 
Den holdt til : sen morgenmad, middagsmad, et bad, mac D, parkeringsbøde med læberne klemt hårdt sammen – Omkring klokken 22 (små 9 timer senere) sad den stadig på læberne, faktisk overraskende pænt. Selvfølgelig noget lysere, end da den lige var blevet smurt på fra morgenstunden, men den smuldrede ikke eller andet. Lidt ærgerligt, at det ikke var den pinke, der holdt så godt. 

Søndag var det “Pink about it“, der kom på læberne. Det er en sart, meget fin, lyserød farve, som også giver et lidt nude-look til læberne, men knapt på “kikset”, som “Skinny dipping“. 
Farven blev smurt på fra morgenstunden og holdt til sen morgenmad, kaffe, middagslur, men omkring aftensmaden, begyndte den at skalle af – I sådan nogle grimme flager. Ligesom en neglelak. ØV! 7 timers tid. Også langt fra 16, men stadig ufattelig tæt på min tilfredshed alligevel. Hvor mange læbeprodukter holder så længe? Ikke mange.Jeg var positivt overrasket over 3 ting: 
  1. Farvernes intensitet
  2. Produktets evne til at fugtgøre læberne i lang tid.
  3. Prisen på 79.95,- (En god pris, for et ganske godt læbeprodukt)
Jeg havde troet, at mine læber ville ligne små rosiner, når produktet kom af og skrige efter fugt, men nej. De er ikke blevet tørre eller andet. Det synes jeg er ret flot klaret i forhold til, at mine læber kan være noget så sarte. Selvfølgelig krævede det, at man fik smurt topcoaten på en gang i timen ca, eller en gang læbepomade, ellers kunne man godt mærke lidt tørhed komme snigende. Men ikke noget, der er værd at nævne. 

Jeg er negativ overfor 2 ting:
  1. Dårlig kvalitet på sigt. En læbestift/gloss skal ikke skalle af, som en neglelak.
  2. At holdbarheden ikke nærmer sig de 16 timer. 
Jeg kommer muligvis ikke til at købe flere “provocalips” lige nu – Men jeg tror, at jeg vil få brugt dem jeg har en del alligevel i perioder – Især her til sommer, hvor man skal på stranden, i poolen osv og stadig gerne vil se lidt småfrisk ud 🙂 Det kan “Provocalips” bestemt hjælpe med. 

Personligt, vil jeg hellere bruge en lækker, god læbestift i hverdagen, som f.eks “Körsbär” fra IDUN Minerals, og så friske op nogle gange i løbet af dagen – Jeg synes det ser mere friskt ud, og virker sundere for læberne. 

Mangler I holdbarhed og vil prøve noget nyt, så anbefaler jeg “Provocalips” – Men nøjes med at køb én til start, for at finde ud af, om du bryder dig om den. 

– Mette Milan 

PS: Det kræver iøvrigt NOGET af en make-up fjerner, hvis man vil have resterne af “Provocalips” af – Selv har jeg været nødt til at bruge en lipscrub, for at få alt af. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *