Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests. · Uren hud.

Avéne Cleanance EXPERT.

For snart en måned siden, sagde jeg “ja tak” til at teste og anmelde Avénes “Cleanance EXPERT“. 
Jeg siger ikke ja tak til alt, vil jeg iøvrigt hilse at sige. Jeg undersøger altid de produkter, jeg tilbydes at teste, grundigt før jeg siger ja. Man skal ikke udsætte sin hud for alt i verden, fandt jeg ud af på den hårde måde, da jeg testede “Veet Easy wax” for et års tid siden :-/ (Hold jer fra VEET!) 
Men dette nye Avéne produkt lød spændende og jeg kunne sætte flueben ved mange af tingene, som min hud døjede med.

  1. Har jeg hudorme og urenheder? JEPS!
  2. Lidt rødme hist og her? JA.
  3. Ønsker jeg en mere jævn overflade? …. JAH!
  4. En bakteriedæmpende creme, som kan bæres under make-uppen? Ja, ja, JA!
Det hele lover “Avéne Cleanance EXPERT” at hjælpe med. Det har jeg nu testet. Grundigt.

Først og fremmest: Emballagen er yderst praktisk – En tube med et lille hoved på, hvis man kan sige det sådan. Man kommer ikke til at trykke for meget ud, og derved, kan cremen bruges på små udsatte områder, hvis man ønsker det også. Emballagen gør det nemt at styre.

Duft og konsistens er meget “Avéne-agtig” og med det mener jeg : Let i konsistensen og vanvittig lækker og ren duft. Cremen trækker meget, meget hurtigt ind i huden, og efterlader den matteret og blød. Man kan netop putte make-up på minuttet efter, uden problemer.

Effekt: som sagt, har jeg brugt denne creme i næsten 4 uger. I hele ansigtet om aftenen og på hagen, næsen og i panden om dagen, kombineret med en olie henover og en dagcreme. Jeg “døjer” med små trælse hudorme i t-zonen. Næsen og hagen især. 
Jeg KAN mærke og se stor forskel nu efter 4 ugers intensiv brug. Min hud er glattere, hudorme og urenheder, generelt, er reducerede (Selv under mens-perioden, hvor jeg ofte ligner en pizza i ansigtet) Jeg har haft nogle trælse små urenheder i hårgrænsen, som er forsvundet hurtigere end normalt ved brug af denne creme. Så den KAN altså noget. Noget meget godt og effektivt!

Cremen indeholder blandt andet : Diolenyl, som bekæmper bakterietilstanden i huden og x-pressin, som blidt peeler hudens overflade og opløser de her små hvide sataner, vi har hist og her. Derudover indeholder produktet monolaurin, som er en talgregulerende ingrediens og sidst, men ikke mindst, indeholder cremen det ikoniske “Avene thermal kildevand“, som beroliger huden og er irritationsdæmpende. 

Det absolut eneste, jeg personligt mangler i dette produkt, i denne årstid, er mere fugt. Jeg føler ikke, at huden får fugt nok, og derfor kombinerer jeg dagligt med en ekstra creme eller olie (Jeg bruger mest Avénes Skin recovery creme henover). 
Til sommer, bliver dette produkt mit kæreste eje – Det ved jeg. Til sommer, har min hud nemlig kun brug for lette cremer, der matterer og føles rare, og det gør denne – Men i vinterhalvåret, hvor min hud primært er tør, der skal der mere fugt til. Derfor kombinerer jeg og anvender kun på udsatte områder om morgenen.

Cremen koster : 144,50,- for 40 ml. Den kan købes på apoteket, eller på webapoteket.dk lige her.

Denne creme er et must til alle, der døjer med hudorme, urenheder og mild akne, som vil have det reduceret og som ønsker en reel chance for at kunne putte make-up ovenpå, uden at ligne en kage

– Mette Milan 

PS: Produktet er uden parabener, men mildt parfumeret. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *