Alle indlæg og emner.

Tirsdags-lækkerier.

3, faktisk 5, hvis man tæller “basecoat” og “topcoat” med, to concealere, én matterende pudder, alt sammen fra IDUN Minerals og to smukke bakker fra NUR. Det lå alt sammen i brune kasser i dag og ventede på at blive pakket op, da jeg kom hjem fra jobbet.

Lakkerne, som er en lækker nyhed fra IDUN Minerals, har jeg fået fremsendt til test og det andet er købt på webapoteket MINUS de to smukke NUR bakker, naturligvis 😀 
Neglelakkerne er lavet efter “5-free formula”, hvilket betyder, at neglelakkerne er fri for 5 usunde kemikalier, man normalt kan finde i andre neglelakker. Neglelakkerne indeholder også : mineraler, vitaminer og mandelolie. 
Lige nu, har jeg smurt farven : “granit” på, som I også kan se på billedet – Jeg synes farven er SMUK og glansfuld. Ét lag skulle neglene have og så dækkede det perfekt. I like it! 
Jeg vil ikke sige så meget andet end : Jeg glæder mig til at teste det hele, holdbarhed, effekt osv og dele det med jer snart. 
Bakkerne passer perfekt ind i mit beautyhjørne! In love. 
– Mette 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *