Alle indlæg og emner. · Make-up. · Tests.

IDUN Minerals “havre” concealer.

For første gang i en uge i dag (fredag) havde jeg ikke IDUN Minerals concealer “Havre” under øjnene, og hvad er det første mine elever siger, da jeg træder ind ad døren til klasseværelset i morges?
Nøj, du ser træt ud!!” 
“Ser jeg træt ud? Seriøst?” – Jeg var da lidt vild efter at høre, hvad pokker de mente med det, for følte mig faktisk temmelig frisk. 
Dine øjne ser totalt trætte ud.” Bom! Så var den ligesom sat på plads. 
Mine elever gemmer ikke noget – Det har jeg lært dem, at de ikke skal. I morges ville jeg ønske, at jeg havde lært dem noget andet 🙂IDUN Minerals “havre” concealer.
Jeg har ikke brugt concealer under øjnene før. Jeg har aldrig rigtig følt, at der var brug for det, men da jeg læste om IDUN Minerals “havre” concealer, blev jeg alligevel nysgerrig og fik den bestilt hjem fra www.webapoteket.dk til 243,-.
Havre” er en lysreflekterende concealer, der dækker træthedstegn under øjnene og udjævner området betydeligt. 
Denne concealer giver bogstaveligt talt hele øjenområdet et løft, og jævner de blålige, triste nuancer ud, som man kan have under øjnene. 
Havre” har en rosa undertone, som passer perfekt til den kolde hudtype. Er du mere varm i huden, bør du gå efter “Rasp” varianten, som har en gullig tone.
Den er dejlig let at arbejde med, og tone ud under øjnene uden at den klatter, eller lægger sig i de fine linjer man kan have under øjnene. 

Anyways, når mine elever kan se forskel på de andre dage, og i dag, uden at vide HVAD forskellen er, så har jeg lært en lektie: ALDRIG gå ud ad døren uden “havre” under øjnene! 🙂 

God weekend.

– Mette Milan 


Kan I se forskellen? Jeg kan – Og mine elever kan åbenbart også 🙂


Sådan påfører du concealer under øjnene korrekt, ifølge IDUN Minerals
dygtige make-up artist : Pernille Vest

Billedet er lånt af IDUN Minerals. 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *