Alle indlæg og emner. · Make-up. · Tests.

Maybelline “Dream Wonder nude”.

Nå, men den sidste uges tid, har jeg testet “Dream Wonder Nude” fra Maybelline. 
En flot, lille “ombre-farvet” flakon med indholdet af den letteste foundation jeg endnu er stødt på.


Aller først, da jeg åbnede flasken og fik duftet til produktet, tænkte jeg faktisk :
Det her, det smører jeg bare ikke på mit ansigt. Ever!”  Det stank langt væk af alkohol/sprit og flamme-advarselstegnet bagpå flasken, der berettede om, at den var brandfarlig og skulle holdes væk fra varme og brandbare steder, gjorde ikke sagen lettere :-/ 
Men jeg prøvede den på håndfladen først, smurte ud, mærkede og så, hvor blød og jævn huden blev der, og at duften forsvandt i kontakt med huden og så fik ansigtet alligevel en tur.

Overrasket: 
Glædeligt overrasket blev jeg endda – For sikke den kan, den lille sag.
Den dækker ikke tykt og voldsomt. Den dækker meget smukt, neutralt og ligesom en let BB-cream, bare meget tyndere i konsistensen. 
Den skal rystes godt før brug, og så påfører man i ansigtet ved hjælp af “pinden” / applikatoren, der er nede i denne foundation. Man kan ikke hælde det ud i hænderne, for igen : denne foundation er tynd og svær at styre. Jeg doserer det således: En smule på hver kind, pande, hage og en lille dup på næsen, og så smører jeg det ud i hele ansigtet, som en creme. 
Jeg plejer altid at fugte ansigtet en halv times tid før jeg går i gang med min make-up rutine. Men den fungerer fint med creme under og den fungerer endnu bedre alene. Jeg kan bare ikke undvære det fugt, jeg får fra min dagcreme. Sådan er det.

Ulempen: 
Ulempen ved dette produkt er:

  • Den er svær at styre (meget tynd i konsistensen, når den skal ud af flasken)
  • Den stinker virkelig farligt.
  • Den er brandfarlig – Føler mig ikke sikker…
  • Der er “kun” 20 ml i flasken.
  • Den dækker ikke, hvis du forventer, at den kan dække urenheder m.m. Den udjævner flot, men er ikke heldækkende. 
Fordele:
Fordelene ved denne foundation er:
  • Den er let at smøre ud og arbejde med, når den er kommet på huden. 
  • Prisen på 119,- er okay, selvom der kun er 20 ml i. 
  • Denne foundation får din hud til at fremstå super naturlig og tæt på perfekt.
  • Den føles rar at have på, og min hud har ikke reageret med tørhed eller andet pga alkohol-delen deri. 
  • Man kan putte pudder henover uden at det bliver lag på lag-agtigt.

Alt i alt, er jeg faktisk super glad for mit køb. Jeg har købt farven “Ivory 10“, som er i den lyse ende, men den gør alligevel ikke min hud bleg eller andet – Tværtimod oplever jeg en smuk, jævnt teint. 
Jeg er overrasket over den smukke, naturlige effekt – Det havde jeg ikke forventet. 
Disse dage har jeg kun denne foundation på og “Tuva” matterende og fikserende pudder henover fra IDUN Minerals. Looket og den naturlige overflade holder hele dagen med “Tuva” ovenpå. 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *