Alle indlæg og emner. · Hårpleje.

Hårfarve-skift.

Først var det meget mørkt, hvilket er min naturlige hårfarve.
Så brugte jeg da lige tæt på et år på at få det lyst (så meget det nu kunne lade sig gøre) Jeg elskede faktisk det lyse med en mørk bund, men pludselig har man brug for en forandring – Især fordi lyst hår bliver vanvittigt slidt og er svært at pleje ordentligt (synes jeg) Det skal have ro efter noget tid.
Så valgte jeg at få en kobber/rød i og virkelig gøre noget nyt og anderledes.  
Og dernæst en KNALD-PÅ rød, som jeg også har været vildt glad for – MEN man bliver lige pludselig også træt af det røde sørme – Også fordi det skal genopfriskes temmelig tit. 

Nu har jeg så fået det farvet igen… Resultatet er det sidste billede.
Hvad synes I? 

– Mette Milan 

Det mørke….

Det lyse….

Kobber-agtig mørkerødt.

Mega rødt….

Nu!….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *