Alle indlæg og emner. · Neglepleje.

IDUN Minerals nye neglelakker.

For nogle uger siden modtog jeg fem smukke, nye lakker til test fra IDUN Minerals. Tre farver: “Kunzit”, “Rosenkvarts” og “Granit“, samt en basecoat, som sikrer at neglen ikke bliver misfarvet og en topcoat, der giver overfladen glans og holdbarhed.  Konceptet bag disse neglelakker, ja bag IDUN Minerals generelt, gør jo at man klapper i hænderne hele tiden!
Neglelakkerne er nemlig 5-free, hvilket betyder, at de er fri for fem skadelige kemikalier, som ellers kan forekomme i neglelakker. De fem kemikalier, der er blevet fjernet er : formaldehyd, formaldehyd-harpiks, toluen, camphor og dibutyl phthalate. Jeg har tidligere skrevet et indlæg her, hvor bivirkningerne af disse ingredienser er beskrevet. 

Lakkerne er derimod beriget med vigtige mineraler, vitaminer, herunder E vitamin, og mandelolie, som plejer neglen i dybden og som beskytter neglene. 

Nu har jeg afprøvet “Granit” og “Kunzit” – “Rosenkvarts” er først kommet i brug i dag. For det første – og det gælder alle tre lakker – Så er dækningsevnen helt vild god, som I også kan fornemme på billedet ovenover. 
“Granit” behøver i princippet kun ét lag på neglen, og de to andre, to gange og så er der helt dækket. 
Det oplever jeg sjældent kan lade sig gøre – Især med helt sarte lyse/lyserøde nuancer. Det har gjort mig glædeligt overrasket. 

Derudover har lakken den sprødeste overflade – Skinnende og flot med eller uden topcoat – Selvfølgelig giver topcoaten lige det sidste + ekstra holdbarhed/glans, men jeg vil sige, at man også sagtens kan nøjes med lakken og that’s it

Holdbarheden på “Granit” var små 3 dage og så begyndte den at blive lidt slidt på spidserne af neglen trods topcoat. 

“Granit”, Base coat og top coat. 


“Kunzit” holdt lidt længere, nemlig 4,5 dag og så kom der slid/chips på spidserne. 

Det er en helt okay holdbarhed for mig, når vi snakker almindelige lakker, fri for kemi. 
Lakken er let at fjerne med neglelakfjerner med eller uden acetone.

Priserne er ligeså gode som lakken, nemlig 79,- pr lak. Jeg er fan!

– Mette Milan 
Rosenkvarts og Topcoat fra IDUN Minerals. Kunzit, Rosenkvarts og Granit kan ses her på billedet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *