Alle indlæg og emner.

Make_everything_up’s favoritter – KONKURRENCE!

Uhh, hvor har jeg glædet mig til at dele denne konkurrence/giveaway med jer! 🙂 
Jeg elsker at forkæle jer jo. 


I samarbejde med fantastiske @Amaze.press, har jeg fået lov til at udpege hele seks lækre favoritprodukter, som én af jer er så heldig at kunne få fingrene i – En rigtig “Make_everything_up” forkælelsespakke

Første produkt, der er i spil her, er én af mine yndlings ansigtsolier, nemlig denne fra Pai! Duften kan diskuteres, men det ER en skøn og yderst effektiv hybenkerneolie, spækket med en masse vitaminer og mineraler, som din hud vil lappe i sig. Den vil genoprette gløden, fugtbalancen og jævnheden i din hud. Har du også gamle ar, ujævnheder m.m, vil du virkelig elske den  : 

Pris: 230,- og kan købes her.

Det andet produkt, der er i forkælelsespakken, er den bedste saltscrub jeg har prøvet i længe. Nemlig denne “Argan saltbodyscrub” fra Matas, som jeg også har anmeldt på youtube og IG. Den er fab! : 


Pris: 69.95,- og kan købes her. 

Det tredje produkt, du kan få fingrene i, er denne forlængende mascara “Magnetic lash mascara“, som indeholder en lille beholder med fibre og en beholder med mascara. Den giver  dig de længste vildeste vipper. Den har jeg også anmeldt her på bloggen + youtube:

Pris: 280,- og kan købes her. 
Det fjerde produkt, har jeg ikke selv afprøvet endnu, altså mærket, men det er et favorit-produkt generelt, nemlig SOLCREME! Det er så vigtigt at bruge uanset, hvilket mærke. Denne er fra Coola med spf 20 – Den er uparfumeret og lige til at smøre på: 

Pris: 259,- og kan købes her. 
Det femte skønne produkt, du kan vinde, er den skønneste skin tonic fra Rønsbøl. Den bruger jeg hver morgen til at “hurtig-rense” og tone ansigtet med. Spray på en vatrondel, tør ansigtet over og påbegynd din hudrutine på ren, fugtet hud : 

Pris: 195,- og kan købes her. 

Det sidste produkt, der kommer med i forkælelsespakken, er en skøn lille sag fra Sard Kopenhagen, som jeg ofte har med mig på farten, nemlig “Essentielle NO. 9” – En let og lækker læbebalsam til tørre læber. Jeg har også brugt den til tørre neglebånd med god succes: 


Pris: 169,- og kan købes her. 
Hvad siger I? Var det noget at få fingrene i denne make_everything_up forkælelsespakke? Hudpleje fra top til tå? 

Så smid en kommentar herunder, hvorfor du kan bruge pakken. 

I må også meget gerne give mig et lille “follow” her på bloggen og instagram (make_everything_up) 
Hvis I altså har lyst til at følge med i mit lille, men meget elskede, beautyunivers 🙂 Det er ikke et krav for at deltage i konkurrencen. 

– Mette Milan 


Vinderen trækkes blandt kommentarerne den 10 april.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.