Alle indlæg og emner. · Neglepleje.

Ciaté plejeprodukter til neglene.

I går fik jeg tilsendt nogle nyheder fra Ciaté til test. Det er en ny negleplejekollektion derfra, som ser meget spændende ud:


Nail-Gym er til svage negle. Det kan man godt have i perioder. Dette produkt skal bruges på neglene 2 gange i ugen.
Produktet indeholder en advanceret oxygen teknologi, som indeholder Hexanal, som er en patenteret styrkende ingrediens, der skulle kunne forbedre den svage negls tilstand, opbygge og give styrke/hårdhed til neglen igen. Produktet indeholder også marula-olie og UV-filter, som gør, at neglene ikke bliver misfarvede. Det glæder jeg mig til at få prøvet. 

Status-grow siger lidt sig selv – Det skal få neglen til at vokse. Produktet indeholder et kompleks af botaniske ekstrakter, som Aloe vera, citron, ginseng, granatæble, vindrue og marulaolie, som alle er med til at fugte og nære neglen. Derudover er der en høj dosis af A, B5, C, E og F vitaminer i produktet. Det lyder meget spændende synes jeg, og glæder mig til at se, om Ciatés her er ligeså effektiv, som Herômes. 
2 lag to gange i ugen. Det er til at overskue 🙂

Perfect paint job er en korrigerende rettepen til når lakken kommer ud på huden. Så kan man lige fjerne det med spidsen af den rettepen, som indeholder acetonefri lakfjerner! Uundværlig. 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *