Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Make-up. · Tests.

“Tuva” fra IDUN Minerals.

Jeg fik en dejlig mail fra en skøn følger i dag.

Hun skriver:

“Hej Mette.

Hvor er jeg glad for at jeg har fundet din blog!

Jeg har i rigtig mange år døjet med akne og uren hud, og været i medicinsk behandling. Jeg er kommet så langt at jeg sjældent har urenheder, men stadig rigtig fedtet og skinnende hud. Jeg har prøvet nærmest alt make up som lover matterende effekt, men uden held. Jeg har nysgerrigt fulgt med i dine anbefalinger af Idun. Jeg arbejder på apotek og har kendt til serien i noget tid, men tænkt hvorfor den skulle være bedre end alt det andet. Jeg lod det komme på en prøve, og har elsket det lige siden! Jeg kan holde min skinnende hud på et minimum, og helt væk hvis jeg frisker op med Tuva hen på eftermiddagen. TAK!


Det er mig, der takker. Det er så fantastisk at høre, når det man anbefaler, rammer lige så meget plet hos andre, end som hos sig selv. 

Tuva” mineralpudder fra IDUN Minerals er en transparent pudder, som matterer og fikserer din hud – dvs. at den reducerer fedtet i huden, og får det olierede look/lag væk.  
Den kan duppes ovenpå din make-up eller bare ovenpå huden generelt. 
Den ER min redning og bliver endnu mere uundværlig, jo varmere det bliver.

Pudderen kan købes her og koster 228,40,- 

– Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *