Alle indlæg og emner. · Rens. · Tests.

Vichy “Beautifying cleansing micellar oil”

I et par år har jeg brugt “Instant gentle cleansing oil” fra Dior, som rens, i lange perioder. Jeg har elsket, at den er yderst effektiv, mild ved mine sarte øjnene, men samtidigt fjerner alt make-up, skøn duft og konsistens – Men desværre, er den tæt på umuligt at få fingrene i efterhånden – Så den bliver kun genkøbt, når jeg er ude at rejse en gang i året.
Men for to uger siden, fik jeg fremsendt denne nyhed fra “Vichy Beautifying cleansing micellar oil”  til test fra Mildh Beauty Press, og jeg tænkte, at den var perfekt at teste op imod Dior.Vichy Beautifying cleansing micellar oil:
En ny, lækker renseolie fra Vichy har, som sagt, set dagens lys 🙂
Det er en renseolie, som skal masseres på tør hud, og derefter skal man tilføre et par dråber vand og olien vil forvandle sig til rensemælk, og kan til sidst skylles af, uden at efterlade andet end ren hud. 
Vichys “Beautifying cleansing micellar oil” kan købes på apoteket fra den 1. april til 155,- for 125 ml. 

Jeg har testet den næsten hver aften i to uger og er kommet frem til følgende:

  • Lige så effektiv, som Diors i forhold til at fjerne make-up, skidt og snavs. Jeg ved det, fordi jeg flere gange har smurt Dior i venstre side af ansigtet og Vichy i højre 😉
  • Duften er dejlig mild, hvilket er skønt, når man har med en rensesolie at gøre. Mange renseolier, har en tendens til at have en meget tung blomsteragtig dufte, og selvom jeg godt kan lide parfume og dufte i mine produkter, kan det dog blive for voldsomt. 
  • Konsistensen er lidt tyndere end Diors, og kan være lidt svær at styre. Derfor påfører jeg olien i badet, og skyller af derinde. 
  • Det er et billigt alternativ i forhold til Diors. Vichys koster 155,- mod Diors 300-400 kroner.
  • Et lille tip: Giv dit ansigt den daglige massage med denne renseolie. 3-5 minutter giver dig færre rynker og fastere hud. 
Alt i alt, er Vichys vellykket i forhold til mine forventninger mod Diors. Der er minimaler, der skiller dem ad, når vi snakker effekt. Og det er vel i virkeligheden det vigtigste. 
Det er det i hvert fald for mig. 

Rigtig god søndag!

– Mette Milan 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *