Alle indlæg og emner. · Hårpleje. · Tests.

The skum!

Jeps. Det er sandt. Skummen ER blevet fundet! I ved – Skummen der bare gør dét.

Dét man vil have. 
Giver håret struktur, fylde, “grovhed” – Den skum!

Jeg har nemlig testet skum fra mærket “Erayba“, som jeg har brugt en del før også. De laver gode kvalitetsprodukter til alle hårtype. Jeg var vildt glad for deres “HydraKer” serie, som er en allergivenlig serie til sarte hovedbunde. Den kan I læse mere om her.

Nu har jeg så fået testet de første stylingprodukter derfra, og bestemt ikke de sidste.
S25 Style active extreme mousse” og “S20 Style active shape mousse” er nemlig blevet afprøvet de sidste par uger. 
Jeg er simpelthen så træt af, at mit hår er så fint i strukturen. Det bliver hurtigt elektrisk, fladt, svært at styre, fordi det netop er så glat, så de sidste par år, har jeg altid puttet skum i mit hår efter badet. Nogle skum har været ganske okay, andre en kedelig klistret masse, men jeg har endnu ikke haft den skum, som jeg blev “afhængig” af – som skabte det i mit hår, som jeg ønskede. 
Fylde, uden at gøre håret umuligt. Struktur, uden at få håret til at virke fedtet. Men én af Eraybas skum, de har hjulpet mig godt på vej. 

S25 Style active Extreme mousse
Denne mousse er den “stærkeste” af de to hårskum – Den, der giver mest hold i håret, struktur, grovhed, uden at få det til at være klistret, og mærkeligt stift. Jeg putter en håndfuld i vådt hår – fordeler det fra rod til spids, masserer hele håret en smule og tørrer det med føntørreren. Så glatter jeg faktisk næsten altid mit hår med et glattejern og afslutter med olie i spidserne. 
Den får håret til at løfte sig, fordele sig fra hinanden, så det føles som om, man har flere hår på en eller anden måde. En simpel hestehale, er pludselig lækker og pjusket. Man kan sno elastikken to gange rundt om håret, og det er en flot knold. Det er designet til mig – Til os med tyndt, fint hår, der mangler struktur. Men i den grad også til krøllet hår, der trænger til hold hele dagen. Den giver en smuk shine i håret også og får mit hår til at tørre hurtigere.
Skummen indeholder også UV-filter, hvilket er perfekt og passer på vores hår, men også vores hårfarve, der ikke falmer på samme måde.

S20 Style active shape mousse
Denne mousse, skaber en masse volumen til håret, men knap så meget hold, som “S25’eren”.
Den er meget let, både i konsistens, men også i håret. Den hjælper til at adskille hårene, og skaber derved den nødvendige volume, men man kan ikke, som sådan, mærke produktet i håret. Håret er blødt, lækkert, og mere voluminøs. Med den anden skum, kan den grove struktur, som jeg elsker, mærkes.
Denne skum indeholder også UV-filter, skaber shine og blødhed. 

De er begge fantastiske på hver deres måde – Men den jeg skal have genkøbt igen, når den er opbrugt, er “S25 – Extreme mousse” – Som jeg skriver, så passer den bare til dét jeg ønsker af og til mit umedgørlige, fine hår – Nu kan det styres, styles og nydes 😉 Men det er jo smag og behag, hvordan man ønsker hårets struktur skal være. 
Her er der i hvert fald to gode, økonomiske muligheder. Ønsker man blot en smule hold/volume = S20. Ønsker man mere struktur, hold, volume = S25

Priserne er 149,- pr stk for 300 ml. 

Kig forbi www.erayba.com og se det store, lækre udvalg – Men pas på! Man fristes let 😉 

God weekend! 

– Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *